


Saksalainen perunasalaatti
45 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 20 min
Saksalaisen perunasalaatin salaisuus on ranskankerman mehevöittämässä kastikkeessa, joka maustetaan balsamicolla ja sitruunalla.
Reseptin ainekset
4 annosta
Saksalainen perunasalaatti
16
kiinteää perunaa
1
iso sipuli
200 g
ranskankermaa (rasvaa 28 %)
0,5 dl
rypsiöljyä
4 rkl
balsamicoa
3 rkl
sitruunamehua
1 tl
mustapippuria myllystä
1,5–2 tl
luomuyrttisuolaa
Koristeeksi
tuoretta persiljaa ja ruohosipulia silputtuna
Saksalainen perunasalaatti – ohje:
- Aloita keittämällä perunat suolatussa vedessä.
- Anna perunoiden jäähtyä tai jäähdytä ne.
- Silppua sipuli ja sekoita kastike.
- Viipaloi perunat.
- Sekoita perunat, sipulisilppu ja kastike kulhossa.
- Anna maustua jääkaapissa n. 15 minuuttia ennen tarjoilua.
- Koristele saksalainen perunasalaatti ennen tarjoilua tuoreilla yrteillä.
Vinkki!
Kurkkaa myös suosittu perinteisen perunasalaatin ohje.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat