Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Saksalainen perunasalaatti

45 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 20 min

Saksalaisen perunasalaatin salaisuus on ranskankerman mehevöittämässä kastikkeessa, joka maustetaan balsamicolla ja sitruunalla.

Reseptin ainekset
4 annosta
Saksalainen perunasalaatti
16
kiinteää perunaa
1
iso sipuli
200 g
ranskankermaa (rasvaa 28 %)
0,5 dl
rypsiöljyä
4 rkl
balsamicoa
3 rkl
sitruunamehua
1 tl
mustapippuria myllystä
1,5–2 tl
luomuyrttisuolaa
Koristeeksi
tuoretta persiljaa ja ruohosipulia silputtuna

Saksalainen perunasalaatti – ohje:

  1. Aloita keittämällä perunat suolatussa vedessä. 
  2. Anna perunoiden jäähtyä tai jäähdytä ne. 
  3. Silppua sipuli ja sekoita kastike. 
  4. Viipaloi perunat. 
  5. Sekoita perunat, sipulisilppu ja kastike kulhossa. 
  6. Anna maustua jääkaapissa n. 15 minuuttia ennen tarjoilua. 
  7. Koristele saksalainen perunasalaatti ennen tarjoilua tuoreilla yrteillä.

Vinkki!

Kurkkaa myös suosittu perinteisen perunasalaatin ohje.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt