Maku

Saksalainen perunasalaatti

45 min
KA
4
2

Saksalaisen perunasalaatin salaisuus on ranskankerman mehevöittämässä kastikkeessa, joka maustetaan balsamicolla ja sitruunalla.
Tulosta
Teksti 52 Weeks of Deliciousness
Kuvat 52 Weeks of Deliciousness

Ainekset (4 annosta)

Saksalainen perunasalaatti

  • 16kiinteää perunaa
  • 1 kpliso sipuli
  • 200 granskankermaa (rasvaa 28 %)
  • 0,5 dlrypsiöljyä
  • 4 rklbalsamicoa
  • 3 rklsitruunamehua
  • 1 tlmustapippuria myllystä
  • 1,5-2 tlluomuyrttisuolaa

Koristeeksi

  • tuoretta persiljaa ja ruohosipulia silputtuna

Tee näin

45 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN20 min

Tee saksalainen perunasalaatti näin:

  1. Aloita keittämällä perunat suolatussa vedessä. 
  2. Anna perunoiden jäähtyä tai jäähdytä ne. 
  3. Silppua sipuli ja sekoita kastike. 
  4. Viipaloi perunat. 
  5. Sekoita perunat, sipulisilppu ja kastike kulhossa. 
  6. Anna maustua jääkaapissa n. 15 minuuttia ennen tarjoilua. 
  7. Koristele perunasalaatti ennen tarjoilua tuoreilla yrteillä.

Vinkki!

Kurkkaa myös perinteisen perunasalaatin resepti!

MITÄ PIDIT?
4