Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Arjen luksusta

Saiturin lehtipihvi tehdään jauhelihasta – helppo valmistustekniikka yllättää!

2 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 2 h 0 min

Helpot lehtipihvit valmistuvat jauhelihasta, joka kaulitaan leivinpaperin välissä ohuiksi pihveiksi. Ruoanlaitto nopeutuu, kun teet pihvit valmiiksi pakastimeen. Tarjoa pihvit ranch-maustevoin kanssa.

26.8.2025
Reseptin ainekset
4 annosta
600–800 g
naudanjauhelihaa
rypsiöljyä tai voita paistamiseen
suolaa
mustapippuria
Ranch-maustevoi
100 g
voita
1 ps (20 g)
ranch-dippimaustetta (esim. Taffel)

Saiturin lehtipihvi – ohje:

  1. Muotoile jauhelihasta neljä tai kuusi tiivistä palloa. Aseta kukin pallo kahden leivinpaperin väliin keskelle. Kauli ohuiksi, noin 1 mm:n paksuisiksi, pihveiksi. Nosta pihvit leivinpapereiden välissä pakastimeen vähintään puoleksi tunniksi, mielellään kahdeksi tunniksi.
  2. Valmista maustevoi. Ota voi huoneenlämpöön pehmenemään hetkeksi tai pehmitä se mikroaaltouunissa miedolla lämmöllä. Sekoita dippimauste voin joukkoon. Laita maustevoi rennosti kulhoon.
  3. Irrota leivinpaperit ja paista pihvit yksi kerrallaan jäisinä kuumalla pannulla öljyssä tai voissa, noin 1–2 minuuttia per puoli. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Tarjoa maustevoin ja esimeriksi kesäkurpitsaranskalaisten kanssa.

Vinkki!

Pihvit voi tehdä valmiiksi pakastimeen jo hyvissä ajoin, vaikka edellisenä päivänä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt