


Vihreät ranet
Kesäkurpitsaranskalaiset – lisää kasviksia lautaselle ilman, että edes huomaat!
30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min
Kesäkurpitsaranskalaiset valmistuvat helposti uunissa samalla, kun grillaat tai paistat liedellä pääruoan. Näitä voi popsia kupillisen jos toisenkin.
Reseptin ainekset
4 annosta
2
kesäkurpitsaa
3 rkl
rypsiöljyä
50 g
parmesaania raastettuna
2 rkl
vehnäjauhoja
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
Kesäkurpitsaranskalaiset – ohje:
- Halkaise kesäkurpitsa pitkittäin ja poista sisus lusikalla kovertamalla. Leikkaa kesäkurpitsat sormen paksuisiksi tikuiksi ja pyörittele ne öljyssä.
- Sekoita parmesaani, jauhot ja mausteet keskenään. Pyörittele tikut juusto-jauhoseoksessa ja laita pellille leivinpaperin päälle. Paista 225-asteissa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä ja saaneet väriä. Käännä kypsennyksen puolivälissä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat