


Syksyn makuja
Ruusukaali-omenapaistos – omena ja kaali ovat luodut yhteen!
20 min
Ruusukaalin makeus ja omenan hapokkuus sopivat mainiosti yhteen. Timjami kruunaa kombon.
Reseptin ainekset
2 annosta
1 ps (300 g)
ruusukaaleja
1
iso hapokas omena
2 rkl
oliiviöljyä
1 dl
omenamehua
1 rkl
hunajaa
1
oksa timjamia
1 tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
Ruusukaali-omenapaistos – ohje:
- Huuhtele ja halkaise ruusukaalit. Leikkaa omena suupaloiksi.
- Kuumenna öljy pannulla. Lisää kaalit pannulle leikkauspinta alaspäin. Paahda keskilämmöllä 10 minuuttia, kunnes kaalit ruskistuvat. Lisää mehu, omenat ja hunaja. Paista sekoitellen, kunnes mehu on kiehunut kasaan. Mausta timjamilla, suolalla ja pippurilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat