Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Perinteinen ohje

Rusinakeitto – vanhanajan rusinasoppa on vartissa valmis jouluinen herkku

15 min

Rusinakeitto valmistuu helposti rusinoista ja kanelilla maustetusta sokeriliemestä. Nauti rusinasoppaa jälkiruokana esimerkiksi kermavaahdon tai riisipuuron kera.

9.12.2024
Reseptin ainekset
4 annosta
1 l
vettä
¾-1 dl
sokeria
1
kanelitanko
(pieni pala
inkivääriä)
1 pkt (250 g)
rusinoita
½
sitruunan mehu
Suurus
½ dl
vettä
2 rkl
perunajauhoja

Rusinakeitto – ohje:

  1. Laita kattilaan vesi, sokeri, kanelitanko ja halutessasi inkivääri sekä rusinat. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin 10 minuuttia.
  2. Valmista suurus sekoittamalla perunajauhot veteen. Kaada seos ohuena nauhana kattilaan koko ajan sekoittaen. Anna keiton kiehahtaa.
  3. Mausta lopuksi sitruunanmehulla.
  4. Tarjoa rusinasoppaa kermavaahdon kanssa jälkiruokana tai riisipuuron kanssa.

Vinkki!

Voit halutessasi korvata veden osaksi tai kokonaan omenamehulla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt