Maku

Ruotsalaiset puolukka-lihapullat

35 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
20 min
Lihapullat saavat kivaa twistiä, kun lisäät lihapullataikinaan pirteää puolukkaa!
MU
3.6
0
Julkaistu: 7.7.2007


Ainekset (8 annosta)

  • 3/4 dlkorppujauhoja
  • 200 gkermaviiliä
  • 400 gnaudan jauhelihaa (rasvaa 17 %)
  • 1 dlruohosipulia (hienonnettuna)
  • 1 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 1 rklsinappia
  • 1 rklpuolukkahilloa
  • 1/2 dlpuolukoita
Tulosta

Puolukkalihapullat valmistuvat näin:

Turvota korppujauhoja hetki kermaviilissä. Lisää joukkoon muut aineet ja sekoita huolellisesti.

Ota murekemassasta 24 samankokoista palaa ja pyörittele ne palloiksi veteen kastetuilla käsillä.

Paista ruotsalaisia puolukka-lihapullia 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia tai liedellä paistinpannussa.

MITÄ PIDIT?
3.63
Kommentoi »