Maku

Ruotsalaiset puolukkalihapullat

35 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
20 min
Lihapullat saavat kivaa twistiä, kun lisäät lihapullataikinaan pirteää puolukkaa!
MU
3.6
0
Julkaistu 7.7.2007


Reseptin ainekset (8 annosta)

  • 3/4 dlkorppujauhoja
  • 200 gkermaviiliä
  • 400 gnaudan jauhelihaa (rasvaa 17 %)
  • 1 dlruohosipulia (hienonnettuna)
  • 1 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 1 rklsinappia
  • 1 rklpuolukkahilloa
  • 1/2 dlpuolukoita
Tulosta

Ruotsalaiset puolukkalihapullat valmistuvat näin:

  1. Turvota korppujauhoja hetki kermaviilissä. Lisää joukkoon muut aineet ja sekoita huolellisesti.
  2. Ota murekemassasta 24 samankokoista palaa ja pyörittele ne palloiksi veteen kastetuilla käsillä.
  3. Paista ruotsalaisia puolukkalihapullia 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia tai liedellä paistinpannussa.
Kommentoi »