3,6(10)
Ruotsalaiset puolukkalihapullat
Munaton
35 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 20 min
Lihapullat saavat kivaa twistiä, kun lisäät lihapullataikinaan pirteää puolukkaa!
7.7.2007
 |
Maku
Reseptin ainekset
8 annosta
3/4 dlkorppujauhoja
200 gkermaviiliä
400 gnaudan jauhelihaa (rasvaa 17 %)
1 dlruohosipulia (hienonnettuna)
1 tlsuolaa
1/2 tlmustapippuria
1 rklsinappia
1 rklpuolukkahilloa
1/2 dlpuolukoita

Ruotsalaiset puolukkalihapullat valmistuvat näin:

  1. Turvota korppujauhoja hetki kermaviilissä. Lisää joukkoon muut aineet ja sekoita huolellisesti.
  2. Ota murekemassasta 24 samankokoista palaa ja pyörittele ne palloiksi veteen kastetuilla käsillä.
  3. Paista ruotsalaisia puolukkalihapullia 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia tai liedellä paistinpannussa.
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.