Ruotsalaiset puolukkalihapullat
35 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
20 minLihapullat saavat kivaa twistiä, kun lisäät lihapullataikinaan pirteää puolukkaa!
MU
3.6
Kuvat
Julkaistu 7.7.2007

Ruotsalaiset puolukkalihapullat
Reseptin ainekset (8 annosta)
- 3/4 dlkorppujauhoja
- 200 gkermaviiliä
- 400 gnaudan jauhelihaa (rasvaa 17 %)
- 1 dlruohosipulia (hienonnettuna)
- 1 tlsuolaa
- 1/2 tlmustapippuria
- 1 rklsinappia
- 1 rklpuolukkahilloa
- 1/2 dlpuolukoita
Ruotsalaiset puolukkalihapullat valmistuvat näin:
- Turvota korppujauhoja hetki kermaviilissä. Lisää joukkoon muut aineet ja sekoita huolellisesti.
- Ota murekemassasta 24 samankokoista palaa ja pyörittele ne palloiksi veteen kastetuilla käsillä.
- Paista ruotsalaisia puolukkalihapullia 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia tai liedellä paistinpannussa.