


Ruotsalaiset puolukkalihapullat
35 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 20 min
Lihapullat saavat kivaa twistiä, kun lisäät lihapullataikinaan pirteää puolukkaa!
Reseptin ainekset
8 annosta
3/4 dl
korppujauhoja
200 g
kermaviiliä
400 g
naudan jauhelihaa (rasvaa 17 %)
1 dl
ruohosipulia (hienonnettuna)
1 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
1 rkl
sinappia
1 rkl
puolukkahilloa
1/2 dl
puolukoita
Ruotsalaiset puolukkalihapullat valmistuvat näin:
- Turvota korppujauhoja hetki kermaviilissä. Lisää joukkoon muut aineet ja sekoita huolellisesti.
- Ota murekemassasta 24 samankokoista palaa ja pyörittele ne palloiksi veteen kastetuilla käsillä.
- Paista ruotsalaisia puolukkalihapullia 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia tai liedellä paistinpannussa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat