Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Ruotsalaiset puolukkalihapullat

35 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 20 min

Lihapullat saavat kivaa twistiä, kun lisäät lihapullataikinaan pirteää puolukkaa!

7.7.2007
Reseptin ainekset
8 annosta
3/4 dl
korppujauhoja
200 g
kermaviiliä
400 g
naudan jauhelihaa (rasvaa 17 %)
1 dl
ruohosipulia (hienonnettuna)
1 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
1 rkl
sinappia
1 rkl
puolukkahilloa
1/2 dl
puolukoita

Ruotsalaiset puolukkalihapullat valmistuvat näin:

  1. Turvota korppujauhoja hetki kermaviilissä. Lisää joukkoon muut aineet ja sekoita huolellisesti.
  2. Ota murekemassasta 24 samankokoista palaa ja pyörittele ne palloiksi veteen kastetuilla käsillä.
  3. Paista ruotsalaisia puolukkalihapullia 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia tai liedellä paistinpannussa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt