Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Ruokaisa mustavahakaskeitto belugalinsseillä

50 min

Mustavahakassienistä ja tummista belugalinsseistä valmistuvan keiton ulkonäön ei kannata antaa pelästyttää, sillä maku on taivaallinen.

7.9.2017
Reseptin ainekset
6 annosta
800 g
mustavahakkaita
2 rkl
maidotonta margariinia
1 rkl
currya
½–1
sipuli
2
kasvisliemikuutiota
1 1/2 l
vettä
2 dl
belugalinssejä
2–3
oksaa timjamia

Puhdista ja paloittele sienet.

Kuumenna rasva kattilassa. Lisää curry, hienonnettu sipuli ja sienet. Kuumenna sekoitellen, kunnes sipulit ovat kuullottuneet.

Murustele joukkoon liemikuutiot ja lisää vesi. Sekoita ja kuumenna kiehuvaksi.

Lisää keittoon huuhdellut belugalinssit ja timjaminoksat. Anna kiehua linssipaketin ohjeen mukainen aika.

Poista timjaminoksat ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa.

Tarjoa mustavahakaskeiton kanssa vaaleaa leipää.

Voit käyttää keittoon myös kuivattuja mustavahakkaita liotettuina tai tuoreita suppilovahveroita.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt