Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Rukiiset lanttupasteijat

50 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 20 min
Reseptin ainekset
20 kpl
400 g
piirakkataikinaa (pakaste) (ruis-peruna)
Täyte
125 g
lanttulaatikkoa
1 dl
pinjansiemeniä (paahdettuna ja rouhittuna)
50 g
salaattijuustoa (murusteltuna)
3 rkl
kuivattua sipulia (paahdettua rouhetta)
1/2 kpl
piparkakkuja (hienonnettuna, tai korppujauhoja)
1 rkl
tuoretta salviaa (silputtuna)
3/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria

Sekoita kaikki täytteen ainekset. Tarkista maku maistamalla.

Kauli sulanut taikina ohueksi levyksi. Ota taikinasta pyörylöitä muotilla (Ø 10 cm). Pyöritä taikinarippeet palloksi, kauli uudelleen ja ota muotilla paloja.

Nosta teelusikallinen täytettä taikinapalalle. Sipaise taikinareunat veteen kastetulla sormella ja taita puolikuun muotoisiksi pasteijoiksi. Painele saumakohta tiiviiksi sormella tai haarukalla, niin täyte ei karkaa uunissa.

Paista rukiisia lanttupasteijoita 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Tarjoa rukiiset lanttupasteijat lämpiminä haudutetun teen kera.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt