Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Rukolapasta

25 min

Haussa maukas arkipasta? Tee itse pesto rukolasta, sekoita joukkoon savukylkeä sekä keitettyä pastaa ja supermaukas pikapasta on valmis!

Reseptin ainekset
4 annosta
120 g
siankylkeä (savustettua)
320 g
pastaa (esim. rigatonia)
1 dl
vettä (pastan keitinvettä)
Rucolapesto
50 g
rukolaa (rukolanversoja, Mimis)
2
sardellifileetä
1
valkosipulinkynsi
3 rkl
rypsiöljyä
2 rkl
oliiviöljyä (mietoa)
40 g
parmesaanijuustoa (raastettuna)
Viimeistelyyn
50 g
rukolaa (rukolanversoja, Mimis)

Rukolapasta – ohje:

  1. Tee ensin pesto. Sekoita rukolanversot, sardellifileet, valkosipuli, öljyt ja juusto tasaiseksi tahnaksi tehosekoittimessa.
  2. Leikkaa savukylki pieniksi kuutioiksi. Nosta palat pannulle ja paista ne miedolla lämmöllä rapeiksi omassa rasvassaan.
  3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan miedosti suolatussa vedessä. Kun valutat pastan, ota talteen 1 dl keitinvettä.
  4. Sekoita pasta, savukylkikuutiot, rukolapesto ja keitinvesi isossa kulhossa.
  5. Lisää pastan joukkoon lopuksi rasiallinen rukolanversoja.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt