


Rukolapasta
25 min
Haussa maukas arkipasta? Tee itse pesto rukolasta, sekoita joukkoon savukylkeä sekä keitettyä pastaa ja supermaukas pikapasta on valmis!
Reseptin ainekset
4 annosta
120 g
siankylkeä (savustettua)
320 g
pastaa (esim. rigatonia)
1 dl
vettä (pastan keitinvettä)
Rucolapesto
50 g
rukolaa (rukolanversoja, Mimis)
2
sardellifileetä
1
valkosipulinkynsi
3 rkl
rypsiöljyä
2 rkl
oliiviöljyä (mietoa)
40 g
parmesaanijuustoa (raastettuna)
Viimeistelyyn
50 g
rukolaa (rukolanversoja, Mimis)
Rukolapasta – ohje:
- Tee ensin pesto. Sekoita rukolanversot, sardellifileet, valkosipuli, öljyt ja juusto tasaiseksi tahnaksi tehosekoittimessa.
- Leikkaa savukylki pieniksi kuutioiksi. Nosta palat pannulle ja paista ne miedolla lämmöllä rapeiksi omassa rasvassaan.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan miedosti suolatussa vedessä. Kun valutat pastan, ota talteen 1 dl keitinvettä.
- Sekoita pasta, savukylkikuutiot, rukolapesto ja keitinvesi isossa kulhossa.
- Lisää pastan joukkoon lopuksi rasiallinen rukolanversoja.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat