Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Rousku-sipulisäilyke

30 min
22.7.2005
Reseptin ainekset
1 annos
400 g
kangasrouskuja
2 kpl
sipulia
2 kpl
valkosipulinkynttä
Liemi
2 dl
vettä
1 1/2 dl
väkiviinaetikkaa
3/4 dl
sokeria
1 rkl
suolaa
1/8 tl
valkopippuria (kokonaisia)
1/8 tl
mustapippuria (kokonaisia)

Keitä kangasrouskuja 5–10 minuuttia. Hienonna jäähtyneet rouskut pieneksi silpuksi, samoin sipulit.

Mittaa kattilaan vesi, etikka, sokeri, suola ja pippurit. Kiehauta liemi. Lisää etikkaliemeen sieni-sipulisilppu ja keitä minuutin pari.

Lusikoi seos puhtaisiin, kuumiin tölkkeihin. Sulje kansi heti, jäähdytä ja säilytä viileässä. Sieni-sipulisäilyke on valmista salaattiainesta pitkin talvea käytettäväksi.

Vinkki!

Pienet sievät nappirouskut voit säilöä kokonaisina.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt