Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Rouheinen kermatoffee

50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min

Kermatoffeen makua saa muuteltua ainesosilla itselle mieluisaksi

21.12.2014
Reseptin ainekset
40 kpl
4 dl
kuohukermaa
3 dl
sokeria
1 dl
siirappia
100 g
voita
suolaa
1 dl
mantelirouhetta (kuoreton)

Kuumenna kerma, sokeri, siirappi ja voi keskenään. Anna kiehua ja pulputa kunnolla noin 20 minuuttia. Sekoita välillä pohjaa myöten, ettei seos pala pohjaan.

Testaa seoksen koostumusta tiputtamalla pikkulusikan kärjellinen seosta kylmään veteen. Jos se jähmettyy heti ja siitä voi muotoilla sormilla pallon, alkaa seos olla valmista. Sekoita joukkoon vielä mantelirouhe (tai muu mieleisesi toffeen lisäke).

Kaada valmis seos leivinpaperilla päällystettyyn vuokaan ja anna jäähtyä kunnolla.

Leikkaa veitsellä neliöiksi. Tarjoile sellaisenaan tai kääri sellofaaniin ja anna lahjaksi.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt