Kotivinkki

Rössypottuateria

0
0

Rössypottuateria

Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 200 grössyä eli veripalttua
  • 100 gpekonia tai silavaa
  • 5-6perunaa
  • 1sipuli
  • 1 lvettä
  • 2lihaliemikuutiota
  • 5-6mustapippuria
  • suolaa
  • voita

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Kuori perunat ja leikkaa ne kuutioiksi. Kuori ja silppua sipuli.

2. Laita vesi, perunat, sipuli, lihaliemikuutiot, pippurit ja suola kattilaan kiehumaan.

3. Kuutioi rössy ja suikaloi pekoni. Kuullota pekonia voissa kuumalla pannulla, niin että se saa hieman väriä.

4. Lisää rössyt pannulle. Rasva imeytyy rössyyn.

5. Kun perunat ovat kypsiä, lisää rössy ja pekonit keittoon. Ota keitto heti pois liedeltä, ettei rössy vetisty. Tarjoile paahdetun ruisleivän kanssa.

Vinkki!

Vinkki: Voit käyttää keitossa myös porkkanaa, lanttua tai selleriä.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä