Kotivinkki

Rössypottuateria

{
Aktiivinen
Passiivinen
0
1
Julkaistu: 31.8.2011


Reseptin ainekset

  • 200 grössyä eli veripalttua
  • 100 gpekonia tai silavaa
  • 5-6perunaa
  • 1sipuli
  • 1 lvettä
  • 2lihaliemikuutiota
  • 5-6mustapippuria
  • suolaa
  • voita
Tulosta

1. Kuori perunat ja leikkaa ne kuutioiksi. Kuori ja silppua sipuli.

2. Laita vesi, perunat, sipuli, lihaliemikuutiot, pippurit ja suola kattilaan kiehumaan.

3. Kuutioi rössy ja suikaloi pekoni. Kuullota pekonia voissa kuumalla pannulla, niin että se saa hieman väriä.

4. Lisää rössyt pannulle. Rasva imeytyy rössyyn.

5. Kun perunat ovat kypsiä, lisää rössy ja pekonit keittoon. Ota keitto heti pois liedeltä, ettei rössy vetisty. Tarjoile paahdetun ruisleivän kanssa.

Vinkki: Voit käyttää keitossa myös porkkanaa, lanttua tai selleriä.

1 kommentti