


Roseepippurisilakat
Roseepippurisilakat täydentävät joulun kalaherkkuja. Maun salaisuus on roseepippurilla maustetussa ranskankerma-hunajakastikkeessa. Suosittelemme!
Roseepippurisilakat valmistuvat näin:
Sekoita vesi, etikka ja suola. Upota silakat liemeen. Anna kypsyä mausteliemessä jääkaapissa seuraavaan päivään, kunnes kala on läpikuultamatonta.
Valuta silakat ja poista fileistä nahka vetämällä. Parhaiten saat nahan pois, kun aloitat vetämisen fileen leveästä päästä.
Murskaa roseepippurit morttelissa. Sekoita ranskankerma, sitruunamehu, roseepippurit ja hunaja keskenään. Lisää joukkoon silakkafileet. Anna silakoiden maustua muutama tunti tai seuraavaan päivään.
Kumoa roseepippurisilakat tarjoilukulhoon. Koristele vielä roseepippurilla.
