Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Roseepippurisilakat

48 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 48 h 0 min

Roseepippurisilakat täydentävät joulun kalaherkkuja. Maun salaisuus on roseepippurilla maustetussa ranskankerma-hunajakastikkeessa. Suosittelemme!

18.12.2013
Reseptin ainekset
10 annosta
5 dl
vettä
1 dl
väkiviinaetikkaa
1 1/2 rkl
suolaa
500 g
silakkafileitä
2 tl
roseepippuria (kokonaisia)
200 g
ranskankermaa (rasvaa 28 %)
1 rkl
sitruunamehua
1 tl
hunajaa

Roseepippurisilakat valmistuvat näin:

Sekoita vesi, etikka ja suola. Upota silakat liemeen. Anna kypsyä mausteliemessä jääkaapissa seuraavaan päivään, kunnes kala on läpikuultamatonta.

Valuta silakat ja poista fileistä nahka vetämällä. Parhaiten saat nahan pois, kun aloitat vetämisen fileen leveästä päästä.

Murskaa roseepippurit morttelissa. Sekoita ranskankerma, sitruunamehu, roseepippurit ja hunaja keskenään. Lisää joukkoon silakkafileet. Anna silakoiden maustua muutama tunti tai seuraavaan päivään.

Kumoa roseepippurisilakat tarjoilukulhoon. Koristele vielä roseepippurilla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt