


Rocky road -lakritsitoffeet
Rocky road -lakritsitoffee on suklaaherkku, johon lisätään vaahtokarkkeja ja pähkinöitä.
Reseptin ainekset
200 g
maitosuklaata
250 g
tummaa suklaata
1 prk
sokeroitua kondensoitua maitoa (n. 400 g)
50 g
voita
200 g
lakritsipaloja
100 g
vaahtokarkkeja
3 dl
suolapähkinöitä (suolattuja maapähkinöitä)
1. Paloittele molemmat suklaat. Sulata suklaat, kondensoitu maito ja voi paksupohjaisessa kattilassa keskilämmöllä välillä sekoitellen.
2. Leikkaa lakritsipalat pariin osaan ja vaahtokarkit koosta riippuen 2–4 osaan.
3. Sekoita lakritsit, vaahtokarkit ja pähkinät sulaan suklaaseokseen. Kaada massa leivinpaperilla vuorattuun vuokaan (esim. lasagnevuoka). Anna jähmettyä jääkaapissa vähintään neljä tuntia ja leikkaa paloiksi. Rocky road lakritsitoffee säilyy huoneenlämmössä kuivassa paikassa noin viikon.
Katso myös reseptit rocky road -karkit, parhaat joulukarkit, marmeladi ja vaahtokarkkitikkarit!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat