Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Risotto alla milanese

Risotto alla milanese on klassinen sahramilla maustettu risotto. Kokeile keittiömestari Henri Alénin ohjetta!

1.11.2010
Reseptin ainekset
Risotto alla milanese
1
sipuli
1
valkosipulinkynsi
tilkka
rypsi- tai oliiviöljyä
ripaus
sahramia
3 dl
risottoriisiä
1 dl
valkoviiniä
5 dl
laihaa kanalientä
2 rkl
voita
2 rkl
raastettua parmesaania
suolaa
mustapippuria

Risotto alla milanese – ohje:

  1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota ne pannussa tilkassa öljyä.
  2. Lisää sahrami ja riisi. Sekoita riisiä koko kypsennyksen ajan, jotta tärkkelys irtoaa riisistä ja saat kermaisen lopputuloksen.
  3. Lisää valkoviini ja puolet kanaliemestä. Kun riisi on imenyt lähes kaiken nesteen, lisää loppu kanaliemi.
  4. Hauduta riisiä 16 minuuttia ja tarkista sen kypsyys. Riisi saa tuntui napakalta hampaissa.
  5. Lisää mukaan voi ja parmesaani. Mausta risotto alla milanese lopuksi suolalla ja pippurilla. Sekoita hyvin ja tarjoile.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt