Maku

Riistahöystö

35 min
0
0

Riistahöystö

MU
GL
0
0
Teksti Caroline Gullström
Kuvat Pirkanmaan ammattikorkeakoulun ruoka ja media -kurssin opiskelijat
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 500 ghirvenlihaa (jauhettuna)
  • 2 kplpunasipulia (silputtuna)
  • 1/2 lsuppilovahveroita (pilkottuna)
  • 1 rklvoita
  • 2 dlvettä
  • 1 dlpunaviiniä
  • 1 kpllihaliemikuutiota
  • 1/4 tlkatajanmarjoja (kokonaisia)
  • 1 tlmaustepippuria (murskattuna)
  • 1 tlsokeria
  • 1/4 tlmustapippuria

Tee näin

35 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN15 min

Paista jauheliha ja punasipulit sekä sienet voissa. Lisää vesi ja viini, liemikuutio sekä mausteet. Anna hautua miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa sekä mustapippuria.

Tarjoa riistahöystö perunasoseen, suolakurkkujen ja punajuurten kera.

•Voit koristella annoksen esimerkiksi karpaloilla tai puolukoilla.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä