


Riistahöystö
35 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 15 min
9.11.2005
Reseptin ainekset
4 annosta
500 g
hirvenlihaa (jauhettuna)
2 kpl
punasipulia (silputtuna)
1/2 l
suppilovahveroita (pilkottuna)
1 rkl
voita
2 dl
vettä
1 dl
punaviiniä
1 kpl
lihaliemikuutiota
1/4 tl
katajanmarjoja (kokonaisia)
1 tl
maustepippuria (murskattuna)
1 tl
sokeria
1/4 tl
mustapippuria
Riistahöystö – ohje:
Paista jauheliha ja punasipulit sekä sienet voissa. Lisää vesi ja viini, liemikuutio sekä mausteet. Anna hautua miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia.
Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa sekä mustapippuria.
Tarjoa riistahöystö perunasoseen, suolakurkkujen ja punajuurten kera.
Vinkki!
Voit koristella annoksen esimerkiksi karpaloilla tai puolukoilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat