Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Riista-kaalikeitto

25 min
13.7.2005
Reseptin ainekset
6 annosta
1,5 l
vettä
2
lihaliemikuutiota
15 dl
keräkaalia (pilkottuna)
2
porkkanaa (kuutioituna)
1 dl
sipulia (kuutioituna)
2
valkosipulinkynttä (murskattuna)
1 tl
timjamia
1
laakerinlehti
1/4 tl
mustapippuria
1 rkl
ruokaöljyä
240 g
riistakäristyslihaa

Kiehauta vesi kattilassa ja lisää joukkoon liemikuutiot, varhaiskaali, porkkanat, sipulit ja mausteet. Anna kasvisten kiehua kannen alla lihan paistamisen ajan.

Kuumenna öljy pannussa ja lisää jäinen käristysliha. Kääntele lihapalaa kuumalla pannulla ja irrota viipale kerrallaan. Lisää paistettu liha keittoon ja anna kiehua vielä 10 minuuttia. Tarjoa keiton kanssa tuoretta tummaa leipää.

Käteviä, pakasteesta nopeasti ruoaksi valmistuvia käristyslihoja kannattaa hyödyntää keittiön ruoka-arjessa. Jäinen käristyskimpale pannaan suoraan kuumalle pannulle, ja kun pinta ruskistuu, lihapalaa käännetään ja ohuet lastut irtoavat yksitellen toisistaan. Nopeat käristyslihat ovat mureita hauduttamatta.

Valikoimasta löytyy perinteisen poronkäristyksen lisäksi riista-, strutsi- ja kebablihaa. Käristykset sopivat mainiosti myös patoihin, pannuihin, paistoksiin, kiusauksiin ja keittoihin. Paketit löydät pakastealtaista.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt