Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Riimihirvi on suussasulava herkku, joka sopii mainiosti blinien kaveriksi!

48 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 48 h 0 min

Riimiliha on tuoresuolattua lihaa. Hirvestä valmistettuna se maistuu mainiosti esimerkiksi blinien kanssa tai leikkeleenä. Nappaa helppo ohje!

1.11.2022
Reseptin ainekset
8 annosta
400–500 g
hirven ulkofileetä
1½ rkl
suolaa
1 rkl
sokeria
½ rkl
kuivattuja katajanmarjoja rouhittuna
½ rkl
mustapippuria

Riimihirvi – ohje:

  1. Leikkaa lihasta kalvot pois. Sekoita mausteet pienessä kulhossa ja hiero seos lihan pintaan.
  2. Kääri liha kelmuun ja pane jääkaapin kylmimpään osaan graavautumaan kahdeksi vuorokaudeksi. Kääntele pakettia muutama kerta graavautumisen aikana.
  3. Huuhtele liha kylmällä vedellä ja poista mausteet pinnalta. Pyyhi liha kuivaksi ja leikkaa mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi.
  4. Tarjoa riimihirvi esimerkiksi blinien kanssa tai alkupalana. Liha säilyy jääkaapissa muutaman päivän. Tuoreesta lihasta tehdyn riimilihan voi pakastaa. Pakastettu riimiliha säilyy pari kuukautta.

Vinkki!

Tarjoile riimihirvi herkullisten paksujen blinien kanssa. Blinien ohjeen löydät klikkaamalla tästä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt