Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Red velvet -kuppikakut

50 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 20 min

Red velvet -kakun maku on herkullisen samettinen ja punainen. Maista, niin tiedät!

28.10.2014
Reseptin ainekset
12 kpl
Kuppikakut
3 dl
vehnäjauhoja
2 dl
sokeria
1 rkl
kaakaojauhetta
1 tl
vaniljasokeria
2 tl
leivinjauhetta
ripaus 0
suolaa
2 kpl
kananmunaa
1 dl
maitoa (huoneenlämpöisenä)
2 tl
omenaviinietikkaa
1 1/2 dl
rypsiöljyä
Punaista elintarvikeväriä (Pastaväriä tai jauheväriä)
Kuorrute
75 g
voita (huoneenlämpöisenä)
1 1/2 dl
tomusokeria
1/2 tl
vaniljasokeria
2 tl
maitoa (huoneenlämpöisenä)
200 g
tuorejuustoa

Kuumenna uuni 175 asteeseen. Asettele paperivuoat muffinipellin syvennyksiin. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita toisessa kulhossa kananmuna, maito, omenaviinietikka, öljy ja elintarvikeväri. Lisää kuivat aineet nesteisiin siivilän läpi ja sekoita taikinaa vain sen verran, että se on tasaista. Jaa taikina muffinivuokiin ja paista kuppikakkuja uunin keskitasolla noin 17 minuuttia tai kunnes testitikkuun tarttuu enää muutamia meheviä murusia. Siirrä kuppikakut heti ritilälle jäähtymään.

Vatkaa voi, tomusokeri, vaniljasokeri ja maito kuohkeaksi vaaleaksi kreemiksi sähkövatkaimella. Tähän menee aikaa useita minuutteja. Kääntele notkistettu tuorejuusto vaniljakreemin joukkoon ja levitä veitsellä tai pursota kuorrute kuppikakkujen päälle. Voit käyttää pursottamiseen pyöreäteräistä tyllaa tai pakastepussia, jonka kulma on leikattu auki.

Säilytä kuppikakut jääkaapissa, mutta anna niiden lämmetä huoneenlämpöisiksi ennen tarjoilua, jotta kuorrute pehmenee.

Voit lämmittää kuorrutteen voita varovasti mikrossa muutamia sekunteja, jotta saat voin pehmenemään nopeammin. Käytä kuorrutteeseen oikeaa normaalisuolaista voita.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt