Maku

Red velvet kuppikakut

50 min
0
6

Red velvet kuppikakut

Red velvet kakun maku on herkullisen samettinen ja punainen. Maista, niin tiedät!
Teksti Painted by Cakes
Kuvat Painted by Cakes
Tulosta
Mainos

Ainekset (12 kpl)

Kuppikakut

  • 3 dlvehnäjauhoja
  • 2 dlsokeria
  • 1 rklkaakaojauhetta
  • 1 tlvaniljasokeria
  • 2 tlleivinjauhetta
  • ripaus 0suolaa
  • 2 kplkananmunaa
  • 1 dlmaitoa (huoneenlämpöisenä)
  • 2 tlomenaviinietikkaa
  • 1 1/2 dlrypsiöljyä
  • Punaista elintarvikeväriä (Pastaväriä tai jauheväriä)

Kuorrute

  • 75 gvoita (huoneenlämpöisenä)
  • 1 1/2 dltomusokeria
  • 1/2 tlvaniljasokeria
  • 2 tlmaitoa (huoneenlämpöisenä)
  • 200 gtuorejuustoa

Tee näin

50 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN20 min

Kuumenna uuni 175 asteeseen. Asettele paperivuoat muffinipellin syvennyksiin. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita toisessa kulhossa kananmuna, maito, omenaviinietikka, öljy ja elintarvikeväri. Lisää kuivat aineet nesteisiin siivilän läpi ja sekoita taikinaa vain sen verran, että se on tasaista. Jaa taikina muffinivuokiin ja paista kuppikakkuja uunin keskitasolla noin 17 minuuttia tai kunnes testitikkuun tarttuu enää muutamia meheviä murusia. Siirrä kuppikakut heti ritilälle jäähtymään.

Vatkaa voi, tomusokeri, vaniljasokeri ja maito kuohkeaksi vaaleaksi kreemiksi sähkövatkaimella. Tähän menee aikaa useita minuutteja. Kääntele notkistettu tuorejuusto vaniljakreemin joukkoon ja levitä veitsellä tai pursota kuorrute kuppikakkujen päälle. Voit käyttää pursottamiseen pyöreäteräistä tyllaa tai pakastepussia, jonka kulma on leikattu auki.

Säilytä kuppikakut jääkaapissa, mutta anna niiden lämmetä huoneenlämpöisiksi ennen tarjoilua, jotta kuorrute pehmenee.

Vinkki!

Voit lämmittää kuorrutteen voita varovasti mikrossa muutamia sekunteja, jotta saat voin pehmenemään nopeammin. Käytä kuorrutteeseen oikeaa normaalisuolaista voita.
MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä