Reseptin ainekset
4 annosta
300 g
munakoisoa
250 g
kesäkurpitsaa
1 kpl
paprikaa
1 kpl
sipulia
2 kpl
valkosipulinkynttä
2 rkl
oliiviöljyä
500 g
tomaattimurskaa
1/4 dl
tomaattipyreetä
1 rkl
hunajaa
2 tl
oreganoa (tai 2 rkl tuoretta)
2 tl
basilikaa (tai 2 rkl tuoretta)
1 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
1 dl
vettä
250 g
täysjyväpastaa
1 dl
parmesaanijuustoa
Pese kasvikset. Leikkaa munakoiso, kesäkurpitsa ja paprika pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipulit.
Kuullota sipulit öljyssä paistokasarissa. Lisää kasvikset ja paista ahkerasti käännellen, kunnes ne ovat saaneet kauniin värin.
Lisää tomaattimurska, -pyree, hunaja ja mausteet. Huuhdo tomaattitölkki vedellä ja kumoa joukkoon. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä kannen alla 15 minuuttia.
Keitä sillä aikaa pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Valuta pasta lävikössä ja kumoa takaisin kattilaan.
Sekoita ratatouillekastike pastan joukkoon. Anna vetäytyä hetki. Tarjoa ratatouillepasta raastetun parmesaanin kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
