Rapeat kanansiivet airfryerilla – herkullinen pikkusyötävä valmistuu helposti!
35 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
20 minJapanilainen katsukana eli leivitetyt ja friteeratut kanapalat valmistetaan nyt fileiden sijaan siipipaloista, ja friteeraaminen korvataan ilmakypsennyksellä airfryer-laitteessa.
MA
0
Kuvat
Julkaistu 12.5.2022

Rapeat kanansiivet airfryerilla – herkullinen pikkusyötävä valmistuu helposti!
Reseptin ainekset (4 annosta)
- noin 700 g maustamattomia broilerin siipipaloja
- 1 tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
- 2 munaa
- 3 dl pankojauhoja
Katsu-kastike
- 1 dl ketsuppia
- 2 rkl soijakastiketta
- 1 rkl ruoko- tai fariinisokeria
- 1 rkl worcestershire-kastiketta
- (1 rkl sherryä)
- 1valkosipulinkynsi hienonnettuna
Rapeat kanansiivet airfryerilla – ohje:
- Kuivaa siipipalojen pinta talouspaperilla. Mausta palat suolalla ja pippurilla. Riko munat kulhoon ja sekoita rakenne rikki. Pyörittele broilerinpalat ensin munaseoksessa, sen jälkeen pankojauhoissa.
- Kypsennä airfryerissa 175–180 asteessa 15–20 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä ja rapeita ja saaneet pintaan väriä. Kypsennä broilerit laitteen koosta riippuen tarvittaessa parissa erässä.
- Sekoita kastikkeen ainekset kulhossa ja anna maustua broilerien kypsymisen ajan.
- Tarjoa rapeat siipipalat katsu-kastikkeen kanssa.
Vinkki!
Tarjoa lisukkeena airfryerissa paistettuja rapeita ranskalaisia tai lohkoperunoita.

Rouskis! Sipsikana on jokaisen sour cream & onion -fanin rapea lempiruoka
Kotivinkki

Kanaranskalaiset – rapea herkku valmistuu helposti kotonakin
Maku

Tuliset kanankoivet ja mangosalsa – paahda näitä kerralla kunnon satsi!
Maku

Yakitori-vartaat ovat japanilaista katuruokaa parhaimmillaan – kanavartaat tarjoillaan makean mausteisen tare-kastikkeen kanssa
Meillä kotona

Tahmeat siivet ja bataattiranskalaiset
Maku

Pintamaustetut broilerit ja grillikasvikset
Maku

Jerkmaustetut broilerivartaat – mausteiden ystävän grilliherkku
Maku

Kukkakaaliwingsit on helppo tehdä uunissa
Kotivinkki