Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Rapeat kanansiivet airfryerilla – herkullinen pikkusyötävä valmistuu helposti!

35 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 20 min

Japanilainen katsukana eli leivitetyt ja friteeratut kanapalat valmistetaan nyt fileiden sijaan siipipaloista, ja friteeraaminen korvataan ilmakypsennyksellä airfryer-laitteessa.

12.5.2022
Reseptin ainekset
4 annosta
noin 700 g
maustamattomia broilerin siipipaloja
1 tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
2
munaa
3 dl
pankojauhoja
Katsu-kastike
1 dl
ketsuppia
2 rkl
soijakastiketta
1 rkl
ruoko- tai fariinisokeria
1 rkl
worcestershire-kastiketta
(1 rkl
sherryä)
1
valkosipulinkynsi hienonnettuna

Rapeat kanansiivet airfryerilla – ohje:

  1. Kuivaa siipipalojen pinta talouspaperilla. Mausta palat suolalla ja pippurilla. Riko munat kulhoon ja sekoita rakenne rikki. Pyörittele broilerinpalat ensin munaseoksessa, sen jälkeen pankojauhoissa.
  2. Kypsennä airfryerissa 175–180 asteessa 15–20 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä ja rapeita ja saaneet pintaan väriä. Kypsennä broilerit laitteen koosta riippuen tarvittaessa parissa erässä.
  3. Sekoita kastikkeen ainekset kulhossa ja anna maustua broilerien kypsymisen ajan.
  4. Tarjoa rapeat siipipalat katsu-kastikkeen kanssa.

Vinkki!

Tarjoa lisukkeena airfryerissa paistettuja rapeita ranskalaisia tai lohkoperunoita.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt