


Rapeat kanansiivet airfryerilla – herkullinen pikkusyötävä valmistuu helposti!
35 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 20 min
Japanilainen katsukana eli leivitetyt ja friteeratut kanapalat valmistetaan nyt fileiden sijaan siipipaloista, ja friteeraaminen korvataan ilmakypsennyksellä airfryer-laitteessa.
Reseptin ainekset
4 annosta
noin 700 g
maustamattomia broilerin siipipaloja
1 tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
2
munaa
3 dl
pankojauhoja
Katsu-kastike
1 dl
ketsuppia
2 rkl
soijakastiketta
1 rkl
ruoko- tai fariinisokeria
1 rkl
worcestershire-kastiketta
(1 rkl
sherryä)
1
valkosipulinkynsi hienonnettuna
Rapeat kanansiivet airfryerilla – ohje:
- Kuivaa siipipalojen pinta talouspaperilla. Mausta palat suolalla ja pippurilla. Riko munat kulhoon ja sekoita rakenne rikki. Pyörittele broilerinpalat ensin munaseoksessa, sen jälkeen pankojauhoissa.
- Kypsennä airfryerissa 175–180 asteessa 15–20 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä ja rapeita ja saaneet pintaan väriä. Kypsennä broilerit laitteen koosta riippuen tarvittaessa parissa erässä.
- Sekoita kastikkeen ainekset kulhossa ja anna maustua broilerien kypsymisen ajan.
- Tarjoa rapeat siipipalat katsu-kastikkeen kanssa.
Vinkki!
Tarjoa lisukkeena airfryerissa paistettuja rapeita ranskalaisia tai lohkoperunoita.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat