Maku

Rapeat kanansiivet airfryerilla – herkullinen pikkusyötävä valmistuu helposti!

35 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
20 min
Japanilainen katsukana eli leivitetyt ja friteeratut kanapalat valmistetaan nyt fileiden sijaan siipipaloista, ja friteeraaminen korvataan ilmakypsennyksellä airfryer-laitteessa.
MA
0
0
Julkaistu 12.5.2022


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • noin 700 g maustamattomia broilerin siipipaloja
  • 1 tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria
  • 2 munaa
  • 3 dl pankojauhoja

Katsu-kastike

  • 1 dl ketsuppia
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 1 rkl ruoko- tai fariinisokeria
  • 1 rkl worcestershire-kastiketta
  • (1 rkl sherryä)
  • 1valkosipulinkynsi hienonnettuna
Tulosta

Rapeat kanansiivet airfryerilla – ohje:

  1. Kuivaa siipipalojen pinta talouspaperilla. Mausta palat suolalla ja pippurilla. Riko munat kulhoon ja sekoita rakenne rikki. Pyörittele broilerinpalat ensin munaseoksessa, sen jälkeen pankojauhoissa.
  2. Kypsennä airfryerissa 175–180 asteessa 15–20 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä ja rapeita ja saaneet pintaan väriä. Kypsennä broilerit laitteen koosta riippuen tarvittaessa parissa erässä.
  3. Sekoita kastikkeen ainekset kulhossa ja anna maustua broilerien kypsymisen ajan.
  4. Tarjoa rapeat siipipalat katsu-kastikkeen kanssa.

Vinkki!

Tarjoa lisukkeena airfryerissa paistettuja rapeita ranskalaisia tai lohkoperunoita.

Kommentoi »