Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Rapeat haukipalat

25 min

Pohjoisafrikkalainen ras el hanout -mausteseos antaa pienille haukipaloille ihanan, uudenlaisen potkun. Rapeat haukipalat maistuvat mainioilta sitruunalla maustetun kermaviilin kanssa.

4.8.2015
Reseptin ainekset
4 annosta
800 g
haukea (fileetä)
2 rkl
korppujauhoja
2 tl
ras el hanout -mausteseosta
1 tl
suolaa
Paistamiseen
2 rkl
rypsiöljyä
Kastike
200 g
kermaviiliä (rasvaa 10-12 %, vähälaktoosinen)
2 rkl
sitruunamehua
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria

Rapeat haukipalat – ohje:

  1. Leikkaa haukifileet ruodottomiksi. Katso täältä video hauen fileoinnista. Leikkaa jäljelle jääneet kalafileet pieniksi paloiksi.
  2. Sekoita korppujauhoihin ras el hanout -mauste ja suola. Kierittele kalapalat korppujauhoseoksessa.
  3. Kuumenna öljyä pannulla ja paista palat kuumassa öljyssä molemmin puolin nopeasti kullankeltaisiksi.
  4. Valmista kastike. Sekoita kermaviili, sitruunamehu ja mausteet.
  5. Tarjoa haukipalat uusien perunoiden, kastikkeen ja salaatin kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt