Rapeat haukipalat

25 min
5
1

Rapeat haukipalat

MU
1
5
Pohjoisafrikkalainen ras el hanout -mausteseos antaa pienille haukipaloille ihanan, uudenlaisen potkun. Rapeat haukipalat maistuvat mainioilta sitruunalla maustetun kermaviilin kanssa.
Teksti Kati Pohja
Kuvat Riikka Kantinkoski
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 800 ghaukea (fileetä)
  • 2 rklkorppujauhoja
  • 2 tlras el hanout -mausteseosta
  • 1 tlsuolaa

Paistamiseen

  • 2 rklrypsiöljyä

Kastike

  • 200 gkermaviiliä (rasvaa 10-12 %, vähälaktoosinen)
  • 2 rklsitruunamehua
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN

Leikkaa haukifileet ruodottomiksi. Leikkaa jäljelle jääneet kalafileet pieniksi paloiksi.

Sekoita korppujauhoihin ras el hanout -mauste ja suola. Kierittele kalapalat korppujauhoseoksessa.

Kuumenna öljyä pannulla ja paista palat kuumassa öljyssä molemmin puolin nopeasti kullankeltaisiksi.

Valmista kastike. Sekoita kermaviili, sitruunamehu ja mausteet.

Tarjoa hauki uusien perunoiden, kastikkeen ja salaatin kanssa.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä