3,8(20)
Rapeat haukipalat
Munaton
25 min
Pohjoisafrikkalainen ras el hanout -mausteseos antaa pienille haukipaloille ihanan, uudenlaisen potkun. Rapeat haukipalat maistuvat mainioilta sitruunalla maustetun kermaviilin kanssa.
4.8.2015
 |
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
800 ghaukea (fileetä)
2 rklkorppujauhoja
2 tlras el hanout -mausteseosta
1 tlsuolaa
Paistamiseen
2 rklrypsiöljyä
Kastike
200 gkermaviiliä (rasvaa 10-12 %, vähälaktoosinen)
2 rklsitruunamehua
1/4 tlsuolaa
1/4 tlmustapippuria

Rapeat haukipalat – ohje:

  1. Leikkaa haukifileet ruodottomiksi. Katso täältä video hauen fileoinnista. Leikkaa jäljelle jääneet kalafileet pieniksi paloiksi.
  2. Sekoita korppujauhoihin ras el hanout -mauste ja suola. Kierittele kalapalat korppujauhoseoksessa.
  3. Kuumenna öljyä pannulla ja paista palat kuumassa öljyssä molemmin puolin nopeasti kullankeltaisiksi.
  4. Valmista kastike. Sekoita kermaviili, sitruunamehu ja mausteet.
  5. Tarjoa haukipalat uusien perunoiden, kastikkeen ja salaatin kanssa.
3 kommenttia
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo