


Rapeat haukipalat
25 min
Pohjoisafrikkalainen ras el hanout -mausteseos antaa pienille haukipaloille ihanan, uudenlaisen potkun. Rapeat haukipalat maistuvat mainioilta sitruunalla maustetun kermaviilin kanssa.
Reseptin ainekset
4 annosta
800 g
haukea (fileetä)
2 rkl
korppujauhoja
2 tl
ras el hanout -mausteseosta
1 tl
suolaa
Paistamiseen
2 rkl
rypsiöljyä
Kastike
200 g
kermaviiliä (rasvaa 10-12 %, vähälaktoosinen)
2 rkl
sitruunamehua
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
Rapeat haukipalat – ohje:
- Leikkaa haukifileet ruodottomiksi. Katso täältä video hauen fileoinnista. Leikkaa jäljelle jääneet kalafileet pieniksi paloiksi.
- Sekoita korppujauhoihin ras el hanout -mauste ja suola. Kierittele kalapalat korppujauhoseoksessa.
- Kuumenna öljyä pannulla ja paista palat kuumassa öljyssä molemmin puolin nopeasti kullankeltaisiksi.
- Valmista kastike. Sekoita kermaviili, sitruunamehu ja mausteet.
- Tarjoa haukipalat uusien perunoiden, kastikkeen ja salaatin kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat