Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
TOFU AASIALAITTAIN

Rapea joulutofu – tofusta ja ruusukaalista valmistuu näyttävä pääruoka

50 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 20 min

Aasialaisittain maustetusta tofusta valmistuu ihanan maukkaat ja rapeat tofuleikkeet, jotka tarjotaan ruusukaalien, granaattiomenan ja hoisinkastikkeen kanssa.

16.12.2024
Reseptin ainekset
4 annosta
1 pkt (300 g)
aasialaisittain maustettua tofua (esim. Jalotofu Aasia)
½ dl
vehnäjauhoja
2 rkl
rypsiöljyä
Lisäksi
300 g
ruusukaaleja
2 rkl
rypsiöljyä
½
suolaa
½
mustapippuria
1
granaattiomena
½ dl
hoisinkastiketta
(korianteria tai lehtipersiljaa)

Rapea joulutofu – ohje:

  1. Kääri tofu talouspaperiin tai puhtaaseen keittiöliinaan. Aseta päälle paino ja anna kuivua noin 15 minuuttia.
  2. Pyörittele granaattiomenaa pöydän pintaa vasten kädellä painaen. Leikkaa molemmista päädyistä palat pois. Nosta hedelmä pystyyn ja leikkaa lohkoiksi vaaleiden kalvojen kohdalta. Irrottele siemenet.
  3. Huuhtele ruusukaalit ja leikkaa kannasta ohut siivu pois ja halkaise isommat. Levitä ruusukaalit uunivuokaan, pirskota päälle öljyä ja ripottele suola ja mustapippuri. Paahda 200-asteisen uunin yläosassa 20 minuuttia.
  4. Leikkaa tofu viipaleiksi ja pyörittele viipaleet vehnäjauhoissa. Kuumenna öljy pannulla ja paista tofuviipaleet siinä molemmin puolin kullanruskeiksi.
  5. Nosta vuoka uunista ja asettele tofuviipaleet ruusukaalien päälle. Lusikoi päälle granaattiomenansiemeniä ja valuta hoisinkastiketta. Viimeistele halutessasi korianterilla.

Vinkki!

Saat tofusta gluteenittoman, kun vaihdat vehnäjauhot esim. maissi- tai riisijauhoihin.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt