Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Raparperisima – poreileva raparperilla maustettu sima on valloittava kesäjuoma

135 h 0 min
{
Aktiivinen 15 h 0 min
Passiivinen 120 h 0 min

Simaa voi tehdä muulloinkin kuin vappuna! Kesän hittijuoma syntyy, kun maustat siman kesäisesti raparperilla.

30.5.2024
Reseptin ainekset
5 l
1 kg
raparperia
4 l
vettä
3 dl
fariinisokeria
2 dl
sokeria
1/8 tl
tuorehiivaa
Lisäksi
sokeria pulloihin

Raparperisima – ohje:

  1. Huuhtele ja paloittele raparperi.
  2. Kiehauta vesi kattilassa. Lisää sokerit ja raparperit, sekoita. Ota kattilasta desi kädenlämpöiseksi jäähtynyttä nestettä ja liuota hiiva siihen. Palauta neste juomaan. Peitä kannella ja anna juoman tekeytyä huoneenlämmössä vuorokausi.
  3. Laita ruokalusikallinen sokeria lasipullojen pohjille. Siivilöi ja pullota sima. Sulje korkit löyhästi. Sima on valmista 3–4 päivän jääkaappisäilytyksen jälkeen.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt