Maku

Raparperisalsa

15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
Todella pirtsakan raikas lisuke vaikkapa jauheliharuokien kaveriksi. Mansikkainen ja raparperinen salsa, joka sopii hyvin myös dipattavaksi.
5
0
Julkaistu: 24.5.2016


Ainekset (8 annosta)

  • 1,5 dlraparperinpaloja (pieneksi leikattu)
  • 8 kplmansikoita
  • 1 kplpunasipulia (pieneksi silputtuna)
  • 1 rklsiirappia
  • 1 rklomenaviinietikkaa
  • 1 rkloliiviöljyä
  • 1 rklkorianteria silputtuna
Tulosta

Pilkotaan raparperi paloiksi, kiehautetaan kattilassa vettä ja keitetään paloja tasan minuutin verran, kaadetaan lävikköön ja annetaan isomman nesteen valua pois. Pilkotaan mansikat pieniksi paloiksi, silputaan sipuli. Sekoitetaan raparperit, mansikat ja sipuli keskenään. Sekoitetaan kastikkeen ainekset ja kaadetaan joukkoon, sekoitetaan joukkoon silputtu korianteri.

Kommentoi »