Maku

Raparperisalsa

15 min
5
0

Raparperisalsa

Todella pirtsakan raikas lisuke vaikkapa jauheliharuokien kaveriksi. Mansikkainen ja raparperinen salsa, joka sopii hyvin myös dipattavaksi.
Teksti Tyrniä ja tyrskyjä
Kuvat Tyrniä ja tyrskyjä
Tulosta
Mainos

Ainekset (8 annosta)

  • 1,5 dlraparperinpaloja (pieneksi leikattu)
  • 8 kplmansikoita
  • 1 kplpunasipulia (pieneksi silputtuna)
  • 1 rklsiirappia
  • 1 rklomenaviinietikkaa
  • 1 rkloliiviöljyä
  • 1 rklkorianteria silputtuna

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Pilkotaan raparperi paloiksi, kiehautetaan kattilassa vettä ja keitetään paloja tasan minuutin verran, kaadetaan lävikköön ja annetaan isomman nesteen valua pois. Pilkotaan mansikat pieniksi paloiksi, silputaan sipuli. Sekoitetaan raparperit, mansikat ja sipuli keskenään. Sekoitetaan kastikkeen ainekset ja kaadetaan joukkoon, sekoitetaan joukkoon silputtu korianteri.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä