


Raparperisalsa
15 min
Todella pirtsakan raikas lisuke vaikkapa jauheliharuokien kaveriksi. Mansikkainen ja raparperinen salsa, joka sopii hyvin myös dipattavaksi.
Reseptin ainekset
8 annosta
1,5 dl
raparperinpaloja (pieneksi leikattu)
8 kpl
mansikoita
1 kpl
punasipulia (pieneksi silputtuna)
1 rkl
siirappia
1 rkl
omenaviinietikkaa
1 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
korianteria silputtuna
Pilko raparperi paloiksi, kiehauta kattilassa vettä ja keitä paloja tasan minuutin verran, kaada lävikköön ja anna isomman nesteen valua pois.
Pilko mansikat pieniksi paloiksi, silppua sipuli.
Sekoita raparperit, mansikat ja sipuli keskenään.
Sekoita kastikkeen ainekset ja kaada joukkoon, sekoita joukkoon myös silputtu korianteri.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat