Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Raparperikiisseli – iki-ihana klassikkojälkiruoka, joka valmistuu vain viidestä raaka-aineesta

25 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 10 min

Raparperikiisseli on helppo jälkiruoka, joka valmistuu nopeasti. Tarjoa raparperikiisselin kanssa pehmeäksi vaahdotettua kermaa ja vaniljakastiketta. Mausteeksi sopii ripaus kanelia.

5.7.2005
Reseptin ainekset
6 annosta
Raparperikiisseli
1 l
raparperia (viipaloituna)
1½ l
vettä
1½ dl
sokeria
5 rkl
perunajauhoja
Tarjoiluun
2 dl
kuohukermaa (vaahdotettuna)

Raparperikiisseli – ohje:

  1. Keitä raparperiviipaleet pehmeiksi sokerilla maustetussa vedessä.
  2. Ota kattila liedeltä. Sekoita perunajauhot pieneen vesitilkkaan ja lisää ohuena nauhana koko ajan sekoittaen raparperiseoksen joukkoon.
  3. Nosta kattila takaisin liedelle ja anna kiisselin pulpahtaa muutaman kerran. Kaada kiisseli tarjoiluastiaan tai annoskulhoihin. Ripottele pinnalle sokeria kuortumisen estämiseksi. Anna jäähtyä. Haöutessasi kylmän kiisselin, nosta se jääkaappiin odottamaan.
  4. Tarjoa raparperikiisselin kanssa kermavaahtoa tai vaahdotettua vaniljakastiketta.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt