Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Raparperi-vuohenjuustoleivät

35 min

Alkukesän raparperista voi nauttia näinkin: sokerin kanssa paahdettuna lämpimissä juustoleivissä. Raparperi ja vuohenjuusto ovat yllättävä, mutta upea parivaljakko! 

29.7.2015
Reseptin ainekset
4 annosta
6 kpl
raparperia (ohutta vartta)
1 1/2 rkl
vettä
1 1/2 rkl
juoksevaa hunajaa
1/2 dl
hasselpähkinöitä (tai saksanpähkinöitä)
1 kpl
patonkia
1 rkl
oliiviöljyä
200 g
vuohenmaitojuustoa
1/4 tl
mustapippuria
Lisäksi
3 dl
salaattisekoitusta
1 rkl
oliiviöljyä
Lisäksi
voikukan nuoria lehtiä

Leikkaa raparperit noin 1 1/2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi.

Pane viipaleet uunivuokaan yhteen kerrokseen. 

Lorauta pohjalle tilkka vettä ja valuta pinnalle hunajaa. Paahda raparpereja 200-asteisessa uunissa, kunnes viipaleet ovat hieman pehmenneet. Ota pois uunista.

Rouhi pähkinät karkeaksi ja paahda niitä uunissa muutaman minuutin ajan.

Leikkaa patonki viipaleiksi.

Sipaise viipaleet öljyllä. Paahda leipiä hetki uunissa grillivastusten alla.

Viipaloi juusto ja pane viipaleet leipien päälle. Grillaa edelleen, kunnes juusto saa vähän väriä. Lisää leipien päälle pähkinät ja raparperipalat liemineen. Pyöräytä pinnalle mustapippuria.

Tarjoa raparperi-vuohenjuustoleipien lisänä oliiviöljyllä kostutettua salaattia. 

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt