Reseptin ainekset
4 isoa
kiinteämaltoista perunaa
½ dl
öljyä
1 tl
suolaa
hienonnettua tilliä
1 kerä (150 g)
jäävuorisalaattia
10 cm:n
pala kurkkua
10 cm:n
pala purjoa
200 g
katkarapuja
1 rku
villirucolaa
1
sitruuna
Raikas katkarapusalaatti – ohje:
Keitä perunat lähes kypsiksi. Jäähdytä, kuori ja viipaloi perunat.
Laita kulhoon öljy, suola ja tilli. Kääntele perunaviipaleet seoksessa.
Huuhtele jäävuorisalaatti, suikaloi se ja asettele pediksi tarjoilulautaselle.
Pese purjo ja kurkku. Paloittele ne.
Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaisesti.
Asettele vadille jäävuorisalaatin päälle perunat, purjo, katkaravut ja rucola. Purista päälle sitruunamehua.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
