Kakun täyte x 2 – raikas rahka ja kuohkea kerma
{
Aktiivinen
Passiivinen
Kakun täyte valitaan oman maun mukaan, mutta moni suosii ainakin klassista kermaa tai raikasta rahkaa. Kokeile myös kerman ja rahkan sekoitusta sekä sitruunalla maustettua kermaa.
MA
4.2
Teksti
Julkaistu: 8.6.2018

Kakun täyte x 2 – raikas rahka ja kuohkea kerma
Ainekset
Kerma-rahkatäyte
- 2 dlvaahtoutuvaa kermaa
- 250 gmaitorahkaa
- ¾ dlsokeria
- 2 tlvaniljasokeria
Sitruunakermatäyte
- 2 dlvaahtoutuvaa kermaa
- 2 dllemon curd -sitruunatahnaa
- 1 dlmaitorahkaa
Lisäksi
- tuoreita marjoja tai sulia ja hyvin valutettuja pakastemarjoja valutettua ja paloiteltua säilykepersikkaa tai -ananasta banaaniviipaleita
Kerma-rahkatäyte
- Vaahdota kerma. Lisää rahka.
- Mausta täyte sokereilla.
Sitruunakermatäyte
- Vaahdota kerma löysäksi vaahdoksi. Lisää lemon curd.
- Raikasta täytettä halutessasi rahkalla.
Katso myös
MITÄ PIDIT?
4.22