Kotivinkki

Rahka- ja kermatäytteet, maitosuklaa- sekä kerma-rahkakuorrute täytekakkuun

0
0

Rahka- ja kermatäytteet, maitosuklaa- sekä kerma-rahkakuorrute täytekakkuun

Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset

KERMA-RAHKATÄYTE:

  • 2 dlvaahtoutuvaa kermaa
  • 250 gmaitorahkaa
  • ¾ dlsokeria
  • 2 tlvaniljasokeria

SITRUUNAKERMATÄYTE:

  • 2 dlvaahtoutuvaa kermaa
  • 2 dllemon curd -sitruunatahnaa
  • (1 dl maitorahkaa)

LISÄKSI:

  • tuoreita marjoja tai sulia ja hyvin valutettuja pakastemarjoja valutettua ja paloiteltua säilykepersikkaa tai -ananasta banaaniviipaleita

KUORRUTTEET:

    KERMA-RAHKAKUORRUTE

    • 3 dlvaahtoutuvaa kermaa
    • 250 gmaitorahkaa
    • 1 dlsokeria
    • 1 rklvaniljasokeria

    MAITOSUKLAAKUORRUTE

    • 200 gmaitosuklaata
    • 1 dlvispi- tai kuohukermaa

    Tee näin

    {
    AKTIIVINEN
    PASSIIVINEN

    KERMA-RAHKATÄYTE

    1. Vaahdota kerma. Lisää rahka.

    2. Mausta täyte sokereilla.

    SITRUUNAKERMATÄYTE

    1. Vaahdota kerma löysäksi vaahdoksi. Lisää lemon curd.

    2. Raikasta täytettä halutessasi rahkalla.

    KUORRUTTEET KERMA-RAHKAKUORRUTE

    1. Vaahdota kerma. Lisää rahka ja sokerit.

    2. Levitä kuorrute täytetyn kakun pinnalle ja reunoille lastan tai nuolijan avulla. Voit myös levittää kuorrutetta vain pinnalle, siistiä reunat lastalla ja pursottaa reunakuorrutteen pursotinpussista.

    MAITOSUKLAAKUORRUTE

    1. Paloittele suklaa paksupohjaiseen kattilaan. Lisää kerma. Sulata miedolla lämmöllä tiuhaan sekoitellen.

    2. Kaada suklaakuorrute täytetyn kakun päälle ja valuta sieltä reunoille. Levitä reunoille metallilastalla. Anna hyytyä jääkaapissa ja koristele

    MITÄ PIDIT?
    0
    Katso myös nämä