Kotivinkki

Kakun täyte x 2 – raikas rahka ja kuohkea kerma

MA
4
0

Kakun täyte valitaan oman maun mukaan, mutta moni suosii ainakin klassista kermaa tai raikasta rahkaa. Kokeile myös kerman ja rahkan sekoitusta sekä sitruunalla maustettua kermaa.
Tulosta
Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto

Ainekset

Kerma-rahkatäyte

  • 2 dlvaahtoutuvaa kermaa
  • 250 gmaitorahkaa
  • ¾ dlsokeria
  • 2 tlvaniljasokeria

Sitruunakermatäyte

  • 2 dlvaahtoutuvaa kermaa
  • 2 dllemon curd -sitruunatahnaa
  • 1 dlmaitorahkaa

Lisäksi

  • tuoreita marjoja tai sulia ja hyvin valutettuja pakastemarjoja valutettua ja paloiteltua säilykepersikkaa tai -ananasta banaaniviipaleita

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Kerma-rahkatäyte

  1. Vaahdota kerma. Lisää rahka.
  2. Mausta täyte sokereilla.

Sitruunakermatäyte

  1. Vaahdota kerma löysäksi vaahdoksi. Lisää lemon curd.
  2. Raikasta täytettä halutessasi rahkalla.
MITÄ PIDIT?
4