


Kakun täyte x 2 – raikas rahka ja kuohkea kerma
Kakun täyte valitaan oman maun mukaan, mutta moni suosii ainakin klassista kermaa tai raikasta rahkaa. Kokeile myös kerman ja rahkan sekoitusta sekä sitruunalla maustettua kermaa.
Reseptin ainekset
Kerma-rahkatäyte
2 dl
vaahtoutuvaa kermaa
250 g
maitorahkaa
¾ dl
sokeria
2 tl
vaniljasokeria
Sitruunakermatäyte
2 dl
vaahtoutuvaa kermaa
2 dl
lemon curd -sitruunatahnaa
1 dl
maitorahkaa
Lisäksi
tuoreita marjoja tai sulia ja hyvin valutettuja pakastemarjoja valutettua ja paloiteltua säilykepersikkaa tai -ananasta banaaniviipaleita
Kerma-rahkatäyte
- Vaahdota kerma. Lisää rahka.
- Mausta täyte sokereilla.
Sitruunakermatäyte
- Vaahdota kerma löysäksi vaahdoksi. Lisää lemon curd.
- Raikasta täytettä halutessasi rahkalla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat