Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Kevyttä pääsiäiseen

Kevyt raejuustopasha hurmaa pääsiäispöydässä – valmista vain 10 minuutissa

10 min

Kevyt pasha syntyy raejuustosta, eikä vaadi muotteja tai odottelua. Raejuusto, rahka ja sitruuna tekevät jälkiruoasta raikkaan, mangosose ja rusinat viimeistelevät kevyemmän herkun.

15.4.2025
Reseptin ainekset
4
2 prk (à 200 g)
raejuustoa
1
luomusitruuna
250 g
maitorahkaa
4–6 rkl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
Koristelu
150 g
mangososetta
½ dl
mantelilastuja
½ dl
keltaisia rusinoita
1 tl
unikonsiemeniä

Raejuustopasha – ohje:

  1. Pese sitruuna, raasta kuori ja purista mehu.
  2. Mittaa raejuusto ja sitruunanmehu tehosekoittimen kulhoon ja soseuta tasaiseksi tahnaksi. Kaavi raejuustotahna kulhoon.
  3. Sekoita joukkoon rahka, sitruunankuori, sokeri ja vaniljasokeri. Maista ja lisää sokeria oman maun mukaan. Annostele tarjoiluastioihin.
  4. Paahda mantelilastut kuivalla pannulla kauniin värisiksi.
  5. Viimeistele annokset mangososeella, mantelilastuilla, rusinoilla ja halutessasi unikonsiemenillä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt