Kevyttä pääsiäiseen
Kevyt raejuustopasha hurmaa pääsiäispöydässä – valmista vain 10 minuutissa
10 min
Kevyt pasha syntyy raejuustosta, eikä vaadi muotteja tai odottelua. Raejuusto, rahka ja sitruuna tekevät jälkiruoasta raikkaan, mangosose ja rusinat viimeistelevät kevyemmän herkun.
Reseptin ainekset
4
2 prk (à 200 g)
raejuustoa
1
luomusitruuna
250 g
maitorahkaa
4–6 rkl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
Koristelu
150 g
mangososetta
½ dl
mantelilastuja
½ dl
keltaisia rusinoita
1 tl
unikonsiemeniä
Raejuustopasha – ohje:
- Pese sitruuna, raasta kuori ja purista mehu.
- Mittaa raejuusto ja sitruunanmehu tehosekoittimen kulhoon ja soseuta tasaiseksi tahnaksi. Kaavi raejuustotahna kulhoon.
- Sekoita joukkoon rahka, sitruunankuori, sokeri ja vaniljasokeri. Maista ja lisää sokeria oman maun mukaan. Annostele tarjoiluastioihin.
- Paahda mantelilastut kuivalla pannulla kauniin värisiksi.
- Viimeistele annokset mangososeella, mantelilastuilla, rusinoilla ja halutessasi unikonsiemenillä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat