Viileä välipala
Raejuustojäätelö – surauta raejuustosta pehmeä jäätelö vain 10 minuutissa!
2 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 2 h 0 min
Raejuustosta syntyy raikas ja hedelmäinen jäätelö, joka sopii välipalaksi tai jälkiruoaksi. Tarvitset raejuuston lisäksi vain smoothiehedelmäsekoitusta ja hunajaa. Soseuta seos tehosekoittimessa ja pakasta. Varo pakastamasta liikaa, sillä tämä jäätelö on parhaimmillaan hieman pehmeänä.
Reseptin ainekset
4 annosta
Raejuustojäätelö
400 g
pehmeää raejuustoa
3–5 rkl
hunajaa tai vaahterasiirappia
200 g
smoothiehedelmäsekoitusta (pakaste)
Raejuustojäätelö – ohje:
- Mittaa kaikki ainekset tehosekoittimen kulhoon ja soseuta tasaiseksi massaksi. Säästä halutessasi muutama hedelmäpala ja pilko ne jäätelön päälle ennen pakastusta.
- Kaada seos pakastuksen kestävään vuokaan ja peitä kelmulla. Pakasta 2–3 tuntia. Varo jäädyttämästä liikaa.
- Ota jäätelö 5–10 minuuttia ennen tarjoilua pois pakastimesta.
Vinkki!
Voit maustaa raejuustojäätelön myös marjoilla, kaakaolla tai muilla suosikkimauillasi.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat