Maku

Quorn masala

30 min
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
KA
3.9
0
Julkaistu: 17.10.2012


Ainekset (4 annosta)

  • 1 rklrypsiöljyä
  • 300 gquorn-sieniproteiinia (kuutioita, pakaste)
  • 1 kplsipulia
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 500 gtomaattimurskaa
  • 2 dlvettä
  • 3 tlcurrytahnaa
  • 2 tltuoretta inkivääriä (raastettua)
  • 1 tlchilijauhetta
  • 1 tlkuminaa (siemeniä)
  • 1/2 tlsuolaa
  • 2 dlturkkilaista jogurttia
  • 2 dltuoretta korianteria (hienonnettuna)
  • 2 dlcashewpähkinöitä
Tulosta
Kuumenna öljy paistokasarissa. Ruskista quorn-kuutioihin hiukan pintaa.
Kuori ja hienonna sipulit ja lisää ne pannulle. Kuullota pari minuuttia.
Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi, currytahna, inkivääri, chili, kuminansiemenet ja suola. Keitä 8–10 minuuttia.
Lisää jogurtti, korianteri ja pähkinät. Kuumenna, mutta älä anna kiehua.
Tarjoa quorn masalan eli tikka masalan kanssa riisiä ja naanleipää.
MITÄ PIDIT?
3.93
Kommentoi »