Maku

Quorn masala

30 min
KA
4.07
0


 

Tulosta
Teksti Uura Hagberg
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (4 annosta)

  • 1 rklrypsiöljyä
  • 300 gquorn-sieniproteiinia (kuutioita, pakaste)
  • 1 kplsipulia
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 500 gtomaattimurskaa
  • 2 dlvettä
  • 3 tlcurrytahnaa
  • 2 tltuoretta inkivääriä (raastettua)
  • 1 tlchilijauhetta
  • 1 tlkuminaa (siemeniä)
  • 1/2 tlsuolaa
  • 2 dlturkkilaista jogurttia
  • 2 dltuoretta korianteria (hienonnettuna)
  • 2 dlcashewpähkinöitä

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN

Kuumenna öljy paistokasarissa. Ruskista quorn-kuutioihin hiukan pintaa.

Kuori ja hienonna sipulit ja lisää ne pannulle. Kuullota pari minuuttia.

Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi, currytahna, inkivääri, chili, kuminansiemenet ja suola. Keitä 8–10 minuuttia.

Lisää jogurtti, korianteri ja pähkinät. Kuumenna, mutta älä anna kiehua.

Tarjoa quorn masalan eli tikka masalan kanssa riisiä ja naanleipää.

MITÄ PIDIT?
4.07