4,1(17)
Quorn masala
Kasvis
30 min
17.10.2012
 |
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
1 rklrypsiöljyä
300 gquorn-sieniproteiinia (kuutioita, pakaste)
1 kplsipulia
2 kplvalkosipulinkynttä
500 gtomaattimurskaa
2 dlvettä
3 tlcurrytahnaa
2 tltuoretta inkivääriä (raastettua)
1 tlchilijauhetta
1 tlkuminaa (siemeniä)
1/2 tlsuolaa
2 dlturkkilaista jogurttia
2 dltuoretta korianteria (hienonnettuna)
2 dlcashewpähkinöitä

Kuumenna öljy paistokasarissa. Ruskista quorn-kuutioihin hiukan pintaa.

Kuori ja hienonna sipulit ja lisää ne pannulle. Kuullota pari minuuttia.

Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi, currytahna, inkivääri, chili, kuminansiemenet ja suola. Keitä 8–10 minuuttia.

Lisää jogurtti, korianteri ja pähkinät. Kuumenna, mutta älä anna kiehua.

Tarjoa quorn masalan eli tikka masalan kanssa riisiä ja naanleipää.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo