Reseptin ainekset
4 annosta
1 rkl
rypsiöljyä
300 g
quorn-sieniproteiinia (kuutioita, pakaste)
1 kpl
sipulia
2 kpl
valkosipulinkynttä
500 g
tomaattimurskaa
2 dl
vettä
3 tl
currytahnaa
2 tl
tuoretta inkivääriä (raastettua)
1 tl
chilijauhetta
1 tl
kuminaa (siemeniä)
1/2 tl
suolaa
2 dl
turkkilaista jogurttia
2 dl
tuoretta korianteria (hienonnettuna)
2 dl
cashewpähkinöitä
Kuumenna öljy paistokasarissa. Ruskista quorn-kuutioihin hiukan pintaa.
Kuori ja hienonna sipulit ja lisää ne pannulle. Kuullota pari minuuttia.
Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi, currytahna, inkivääri, chili, kuminansiemenet ja suola. Keitä 8–10 minuuttia.
Lisää jogurtti, korianteri ja pähkinät. Kuumenna, mutta älä anna kiehua.
Tarjoa quorn masalan eli tikka masalan kanssa riisiä ja naanleipää.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat

