Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Quesadillat lennättävät makumatkalle Meksikoon – superhelpolla reseptillä valmistat tortillaherkut vain 15 minuutissa

15 min

Quesadillat valmistuvat nopeasti myös tavallisena arki-iltana. Pehmeiden tortillojen sisään levitetään salsakastiketta, juustoa ja jauhelihaa. Lopuksi koko komeus paistetaan kevyesti pannulla.

30.8.2018
Reseptin ainekset
4 annosta
Quesadillat
400 g
naudan jauhelihaa
1 rkl
oliiviöljyä
200 g
salsadippiä
100 g
tuorejuustoa (yrtti)
8
vehnätortillaa
100 g
juustoraastetta
2 rkl
voita (paistamiseen)

Quesadillat – ohje:

  1. Paista jauheliha pannulla oliiviöljyssä. Lisää salsadippi joukkoon ja hauduta hetki.
  2. Levitä tuorejuustoa tortilloille reunoja myöten. Jaa jauhelihatäyte neljän tortillan päälle.
  3. Lisää juustoraastetta jauhelihatäytteelle ja paina jauhelihaton tortilla päälle. Painele reunat tiukasti yhteen.
  4. Paista quesadilloja voinokareessa paistinpannulla miedolla lämmöllä molemmin puolin.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt