Kotivinkki

Quesadillat lennättävät makumatkalle Meksikoon – superhelpolla reseptillä valmistat tortillaherkut vain 15 minuutissa

15 min
{
Aktiivinen15 min
Passiivinen
Quesadillat valmistuvat nopeasti myös tavallisena arki-iltana. Pehmeiden tortillojen sisään levitetään salsakastiketta, juustoa ja jauhelihaa. Lopuksi koko komeus paistetaan kevyesti pannulla.
3.4
0
Teksti Mika Rampa
Kuvat Antti Vettenranta


Ainekset (4 annosta)

Quesadillat

  • 400 gnaudan jauhelihaa
  • 1 rkloliiviöljyä
  • 200 gsalsadippiä
  • 100 gtuorejuustoa (yrtti)
  • 8vehnätortillaa
  • 100 gjuustoraastetta
  • 2 rklvoita (paistamiseen)
Tulosta

Quesadillat valmistuvat näin:

  1. Paista jauheliha pannulla oliiviöljyssä. Lisää salsadippi joukkoon ja hauduta hetki.
  2. Levitä tuorejuustoa tortilloille reunoja myöten. Jaa jauhelihatäyte neljän tortillan päälle.
  3. Lisää juustoraastetta jauhelihatäytteelle ja paina jauhelihaton tortilla päälle. Painele reunat tiukasti yhteen.
  4. Paista quesadilloja voinokareessa paistinpannulla miedolla lämmöllä molemmin puolin.
MITÄ PIDIT?
3.4