Quesadillat lennättävät makumatkalle Meksikoon – superhelpolla reseptillä valmistat tortillaherkut vain 15 minuutissa
15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen
Quesadillat valmistuvat nopeasti myös tavallisena arki-iltana. Pehmeiden tortillojen sisään levitetään salsakastiketta, juustoa ja jauhelihaa. Lopuksi koko komeus paistetaan kevyesti pannulla.

Reseptin ainekset 4 annosta
Quesadillat
400 gnaudan jauhelihaa
1 rkloliiviöljyä
200 gsalsadippiä
100 gtuorejuustoa (yrtti)
8vehnätortillaa
100 gjuustoraastetta
2 rklvoita (paistamiseen)
Quesadillat – ohje:
- Paista jauheliha pannulla oliiviöljyssä. Lisää salsadippi joukkoon ja hauduta hetki.
- Levitä tuorejuustoa tortilloille reunoja myöten. Jaa jauhelihatäyte neljän tortillan päälle.
- Lisää juustoraastetta jauhelihatäytteelle ja paina jauhelihaton tortilla päälle. Painele reunat tiukasti yhteen.
- Paista quesadilloja voinokareessa paistinpannulla miedolla lämmöllä molemmin puolin.