


Quesadillat lennättävät makumatkalle Meksikoon – superhelpolla reseptillä valmistat tortillaherkut vain 15 minuutissa
15 min
Quesadillat valmistuvat nopeasti myös tavallisena arki-iltana. Pehmeiden tortillojen sisään levitetään salsakastiketta, juustoa ja jauhelihaa. Lopuksi koko komeus paistetaan kevyesti pannulla.
Reseptin ainekset
4 annosta
Quesadillat
400 g
naudan jauhelihaa
1 rkl
oliiviöljyä
200 g
salsadippiä
100 g
tuorejuustoa (yrtti)
8
vehnätortillaa
100 g
juustoraastetta
2 rkl
voita (paistamiseen)
Quesadillat – ohje:
- Paista jauheliha pannulla oliiviöljyssä. Lisää salsadippi joukkoon ja hauduta hetki.
- Levitä tuorejuustoa tortilloille reunoja myöten. Jaa jauhelihatäyte neljän tortillan päälle.
- Lisää juustoraastetta jauhelihatäytteelle ja paina jauhelihaton tortilla päälle. Painele reunat tiukasti yhteen.
- Paista quesadilloja voinokareessa paistinpannulla miedolla lämmöllä molemmin puolin.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat