Maku

Puolukkatryffelit

4 h 20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
4 h
3.5
1
Julkaistu: 5.12.2011


Ainekset (50 kpl)

  • 1 dlkuivattuja puolukoita
  • 1/2 dlmarjalikööriä (karpalo)
  • 250 gtummaa suklaata
  • 100 gvoita
  • 1/2 dltomusokeria
  • 1 kplkeltuaista

Kuorrutamiseen

  • 1/2 dlkuivattuja puolukoita (jauhettuna)
  • 1/2 dlkookoshiutaleita
Tulosta

Pane hienonnetut kuivatut marjat likoamaan likööriin mielellään 4–5 tuntia ennen valmistusta. Sulata paloiteltu suklaa ja voi vesihauteen päällä. Nosta seos sivuun. Lisää sokeri ja likööri-marjaseos ja lopuksi keltuainen. Sekoita tasaiseksi. Nosta kulho peitettynä jääkaappiin jähmettymään. Ota tryffeliseoksesta lusikalla pieniä paloja, muovaile niistä käsissä palloja, kierittele ensin puolukkajauheessa ja sitten kookoshiutaleissa. Nosta puolukkatryffelit tarjolle tai säilytä kannellisessa rasiassa viileässä.

1 kommentti