Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Puolukkakääretorttu

40 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 20 min

Puolukkakääretortun pohja leivotaan spelttijauhoilla, joiden ansiosta kääretorttupohja rullautuu jäähtyneenä kauniisti. Puolukkainen kerma-rahkatäyte saa uutta makua kardemummasta.

15.11.2014
Reseptin ainekset
15 annosta
Taikina
4
munaa
1 ½ dl
fariinisokeria
1 ½ dl
spelttijauhoja
1 tl
leivinjauhetta
Täyte
1 ½ dl
puolukkasurvosta
1 ½ dl
puolukkahilloa
2 dl
vispikermaa (rasvaa 25 %)
100 g
maitorahkaa
2 rkl
sokeria
1 tl
kardemummaa

Puolukkakääretorttu – ohje:

  1. Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja sokeri.
  2. Sekoita spelttijauhot ja leivinjauhe keskenään. Siivilöi jauhot muna-sokerivaahtoon ja kääntele varovasti tasaiseksi.
  3. Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille.
  4. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 5–7 minuuttia. Kumoa levy sokeroidulle leivinpaperiarkille ja irrota paistopaperi kääretorttulevyn pinnasta.
  5. Sekoita puolukkasurvos ja -hillo keskenään.
  6. Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita sen joukkoon rahka. Mausta kerma-rahkaseos sokerilla ja kardemummalla.
  7. Levitä kääretorttulevylle ensin puolukkaseos, ja sen päälle kerma-rahkaseos.
  8. Rullaa leivinpaperin avulla tiukaksi rullaksi. Kääri puolukkakääretorttu leivinpaperiin ja nosta tekeytymään hetkeksi jääkaappiin ennen leikkaamista.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt