Vatkaa voi, sokerit ja siirappi kuohkeaksi. Yhdistä jauhoihin leivinjauhe ja suola. Sekoita ne taikinaan. Kääntele sekaan toffeepalat ja puolukat. Älä sekoita voimakkaasti, jotta puolukat eivät hajoa taikinaan.
Muotoile taikinasta kaksi noin 30 cm:n pituista tankoa jauhoja apuna käyttäen. Nosta ne leivinpaperin päälle uunipellille. Taputtele tangot jauhotetuin sormin hieman ohuemmiksi.
Paista 175-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia, kunnes tangot saavat kauniin värin ja ovat kypsiä. Leikkaa tangot lämpiminä terävällä veitsellä vinottain viipaleiksi. Anna jäähtyä peittämättä ritilällä ja säilytä keksit kannellisessa rasiassa.
Jos et löydä kaupastasi valmiita toffeepaloja, paloittele Omar-karkkeja tai muuta pehmeää toffeeta pieniksi kuutioiksi.