Maku

Punasipuli-puolukkahilloke

1 h 40 min
{
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
1 h
Hapokas puolukka saa makeutta punasipulista ja omenasta. Tämä punasipuli-puolukkahilloke on ihana lisäke kaali- ja lammasruoille!
GL
MU
3.5
1
Julkaistu: 9.10.2015


Reseptin ainekset (6 annosta)

  • 2 kplpunasipulia (isoa)
  • 1 kplomenaa
  • 1 rklvoita
  • 2 dlvettä
  • 2 dlpuolukoita
  • 1 dlbalsamiviinietikkaa
  • 2/3 dlhunajaa
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria
Tulosta

Kuori sipulit ja omena.

Leikkaa sipulit suikaleiksi ja omena kuutioiksi.

Kuumenna kattilassa voi ja kuullota sipuleita hetki.

Lisää omenat, vesi, puolukat, viinietikka, hunaja, suola ja pippuri. Kuumenna seos kiehuvaksi.

Anna porista välillä sekoitellen 20–30 minuuttia, kunnes sipulit ja omenat ovat täysin pehmenneet ja hilloke on muuttunut sakeaksi.

Lusikoi hilloke puhtaisiin lasipurkkeihin.

Jäähdytä punasipuli-puolukkahilloke huoneenlämpöiseksi ja säilytä jääkaapissa.

1 kommentti