Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Punaraitaiset marengit

1 h 0 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 45 min

Punaraitaiset marengit maistuvat kevyen makeilta ja säilyvät pitkään, joten voit valmistaa ne hyvissä ajoin.

18.11.2015
Reseptin ainekset
50-55 kpl
3
kananmunan valkuaista
1 dl
sokeria
punaista elintarvikeväriä

Punaraitaiset marengit leivotaan näin:

  1. Erottele kananmunan valkuaiset ja laita ne kulhoon. Vatkaa ne valkoiseksi vaahdoksi. Lisää sokeri kolmessa osassa.
  2. Vatkaa seos kiinteäksi vaahdoksi.
  3. Ota pieni osa marenkitaikinaa ja värjää se punaisella, jauhemaisella elintarvikevärillä. Sekoita punainen taikina valkoisen joukkoon nauhamaisesti, esimerkiksi lusikan varren avulla.
  4. Laita pursotinpussiin pienehkö sahalaitainen terä ja lusikoi marenkimassa pussiin. Pursota pieniä marenkeja leivinpaperin päälle.
  5. Kypsennä marenkeja uunin keskitasolla 100 asteessa noin 45 minuuttia.
  6. Säilytä marengit huoneenlämmössä kuivassa paikassa. Ne säilyvät ilmatiiviissä rasiassa jopa pari kuukautta.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt