Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Punakaalilaatikko pannulla – suosikkiruoan pikaversio valmistuu nopeasti vokaten

30 min

Jos tykkäät perinteisestä kaalilaatikosta, tykkäät myös tästä pikaversiosta! Vokkimainen punakaalilaatikko paistuu pannulla ja maistuu koko perheelle.

13.8.2019
Reseptin ainekset
4 annosta
1 kg
punakaalia
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
400 g
nauta-sikajauhelihaa
1 rkl
rypsiöljyä
1 tl
suolaa
1 tl
mustapippuria rouhittuna
½ dl
tummaa siirappia tai juoksevaa hunajaa
3–4 rkl
tuoretta meiramia hienonnettuna (tai 3 tl kuivattua meiramia)

Punakaalilaatikko pannulla – ohje:

  1. Poista kaalin uloimmat lehdet ja suikaloi kaali.
  2. Kuori ja suikaloi sipuli. Kuori ja hienonna valkosipulit.
  3. Ruskista jauheliha tilkassa öljyä. Mausta suolalla ja pippurilla ja siirrä sivuun.
  4. Lisää pannulle kaalisuikaleet ja sipulit. Hauduta käännellen noin 5 minuuttia. Sekoita liha kaalin joukkoon. Makeuta siirapilla ja lisää hienonnetut yrtit.
  5. Hauduta pannukaalilaatikkoa 10–15 minuuttia välillä käännellen.

Vinkit!

  • Tarjoa punakaalilaatikon lisäkkeenä puolukoita tai puolukkahilloa sekä halutessasi smetanaa tai ranskankermaa.
  • Ota talteen myös suosittu perinteisen kaalilaatikon resepti!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt