Punakaali-taatelisalaatti

30 min
0
0

Punakaali-taatelisalaatti

GL
MA
MU
0
0
Punakaalisalaatti saa makeutta taateleista ja hunajalla maustetuista sipuleista. Granaattiomena ja itämainen mauste, sumakki tuovat raikkautta.
Teksti Jasmin Raitakari
Kuvat Kreetta Järvenpää
Tulosta
Mainos

Ainekset (10 annosta)

  • 1 kplpunakaali

Kastike

  • 2 rkltahinia
  • 1 rkloliiviöljyä
  • 1 rklhunajaa
  • 1 rklsitruunamehua
  • 3/4 tlsumakkia
  • 1/2 tlsuolaa

Makeat sipulit

  • 2 kplisoa sipulia
  • 2 rklrypsiöljyä
  • 2 rklhunajaa

Lisäksi

  • 1 kplgranaattiomena
  • 300 gtuoreita taateleita
  • minttua (1 ruukku)
  • korianteria (1 ruukku)

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN

Viipaloi punakaali ohuiksi suikaleiksi mandoliinileikkurilla tai veitsellä.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja hiero kaaleihin.

Kuori ja leikkaa sipulit ohuiksi renkaiksi. Kuullota ne öljyssä pehmeiksi. Mausta hunajalla.

Irrottele granaattiomenan siemenet. Saksi taatelit muutamaan osaan ja poista kivet. Silppua minttu ja korianteri.

Sekoita salaatin kaikki ainekset keskenään.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä