


Punakaali-taatelisalaatti kuljettaa makumatkalle Lähi-itään – hunajalla maistetut sipulit ja ripaus sumakkia tuovat salaattiin viimeisen silauksen
30 min
Punakaali-taatelisalaatti on samaan aikaan raikas ja sopivasti makea. Taatelien ja hunajalla maustettujen sipulien makeutta hillitsevät sumakki ja minttu. Tätä kannattaa kokeilla!
Reseptin ainekset
10 annosta
1
punakaali
Kastike
2 rkl
tahinia
1 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
hunajaa
1 rkl
sitruunamehua
¾ tl
sumakkia
½ tl
suolaa
Makeat sipulit
2
isoa sipulia
2 rkl
rypsiöljyä
2 rkl
hunajaa
Lisäksi
1
granaattiomena
300 g
tuoreita taateleita
1 rku
minttua
1 rku
korianteria
Punakaali-taatelisalaatti valmistuu näin:
- Viipaloi punakaali ohuiksi suikaleiksi mandoliinileikkurilla tai veitsellä.
- Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja hiero kaaleihin.
- Kuori ja leikkaa sipulit ohuiksi renkaiksi. Kuullota ne öljyssä pehmeiksi. Mausta hunajalla.
- Irrottele granaattiomenan siemenet. Saksi taatelit muutamaan osaan ja poista kivet. Silppua minttu ja korianteri.
- Sekoita salaatin kaikki ainekset keskenään.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat