Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Punakaali-taatelisalaatti kuljettaa makumatkalle Lähi-itään – hunajalla maistetut sipulit ja ripaus sumakkia tuovat salaattiin viimeisen silauksen

30 min

Punakaali-taatelisalaatti on samaan aikaan raikas ja sopivasti makea. Taatelien ja hunajalla maustettujen sipulien makeutta hillitsevät sumakki ja minttu. Tätä kannattaa kokeilla!

14.8.2017
Reseptin ainekset
10 annosta
1
punakaali
Kastike
2 rkl
tahinia
1 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
hunajaa
1 rkl
sitruunamehua
¾ tl
sumakkia
½ tl
suolaa
Makeat sipulit
2
isoa sipulia
2 rkl
rypsiöljyä
2 rkl
hunajaa
Lisäksi
1
granaattiomena
300 g
tuoreita taateleita
1 rku
minttua
1 rku
korianteria

Punakaali-taatelisalaatti valmistuu näin:

  1. Viipaloi punakaali ohuiksi suikaleiksi mandoliinileikkurilla tai veitsellä.
  2. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja hiero kaaleihin.
  3. Kuori ja leikkaa sipulit ohuiksi renkaiksi. Kuullota ne öljyssä pehmeiksi. Mausta hunajalla.
  4. Irrottele granaattiomenan siemenet. Saksi taatelit muutamaan osaan ja poista kivet. Silppua minttu ja korianteri.
  5. Sekoita salaatin kaikki ainekset keskenään.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt