


Punajuuri-vuohenjuustopizza
Punajuuri <3 vuohenjuusto
Liota hiiva ja suola 37 asteiseen veteen. Vaivaa vehnäjauhot joukkoon. Alusta taikinaa 7 minuuttia. Lisää öljy ja jatka vaivaamista 5 minuuttia. Peitä kulho ja anna kohota jääkaapissa yön yli, noin 15-20 tuntia.Vaivaa pizzataikinasta ilmakuplat pois. Jaa taikina kahteen osaan ja jauhota niin ettei taikina tartu. Kaulitse taikinat ohuiksi pizzapohjiksi. Nosta pizzapohjat leivinpaperilla peitetyille pelleille. Levitä ranskankerma pizzapohjille. Ripotte juustoraaste.Viipaloi vuohenjuusto 1 cm paksuisiksi kiekoiksi.Asettele vuohenjuustokiekot ja viipaloidut punajuuret pizzapohjille.Lisää rosmariinin lehdet pizzoihin.Paista pizzoja 250 asteessa noin 15 min tai kunnes pizzan pohja on rapea ja pinta saanut kullanruskeaa väriä.Viimeistele pizzat mustapippurilla ja valkosipuliöljyllä.
