Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Punajuuri-vuohenjuustopizza

24 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 24 h 0 min

Punajuuri <3 vuohenjuusto

Reseptin ainekset
4 annosta
Pizzataikina
2 dl
vettä
4-5 dl
pizzajauhoja (00 -jauhoja)
1 tl
tuorehiivaa
½ tl
suolaa
1 rkl
oliiviiöljyä
Pizzan täytteet
3 kpl
keitettyjä punajuuria
200 g
pehmeää vuohenjuustoa
150 g
mozzarella raastetta
120 g
ranskankermaa
2 kpl
tuoretta rosmariinin oksaa
Pizzan viimeistelyyn
0
mustapippuria myllystä
1 rkl
valkosipuli-oliiviöljyä

Liota hiiva ja suola 37 asteiseen veteen. Vaivaa vehnäjauhot joukkoon. Alusta taikinaa 7 minuuttia. Lisää öljy ja jatka vaivaamista 5 minuuttia. Peitä kulho ja anna kohota jääkaapissa yön yli, noin 15-20 tuntia.Vaivaa pizzataikinasta ilmakuplat pois. Jaa taikina kahteen osaan ja jauhota niin ettei taikina tartu. Kaulitse taikinat ohuiksi pizzapohjiksi. Nosta pizzapohjat leivinpaperilla peitetyille pelleille. Levitä ranskankerma pizzapohjille. Ripotte juustoraaste.Viipaloi vuohenjuusto 1 cm paksuisiksi kiekoiksi.Asettele vuohenjuustokiekot ja viipaloidut punajuuret pizzapohjille.Lisää rosmariinin lehdet pizzoihin.Paista pizzoja 250 asteessa noin 15 min tai kunnes pizzan pohja on rapea ja pinta saanut kullanruskeaa väriä.Viimeistele pizzat mustapippurilla ja valkosipuliöljyllä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt