4,4(8)
Punajuuri-vuohenjuustohampurilainen
30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min
Punajuuren ja vuohenjuuston liitto on täydellinen. Piparjuurella maustettu kastike kruunaa tämän vastustamattoman hampurilaisen.
Reseptin ainekset
4 kpl
4 kplhampurilaissämpylöitä
4 kplpunajuuria
1 rklöljyä
2 tlhunajaa
1/4 tlsuolaa
1/4 tlmustapippuria
200 gvuohenjuustoa
Kastike
100 granskankermaa
2 tltuoretta piparjuurta
1/4 tlsuolaa
Lisäksi
100 gsalaattia

Kuori punajuuret ja leikkaa noin 1 cm paksuisiksi viipaleiksi.

Paista viipaleita pannulla tilkassa öljyä miedolla lämmöllä noin 15 minuutin ajan.

Ota pannu pois levyltä ja mausta hunajalla, suolalla ja mustapippurilla.

Valmista kastike raastamalla piparjuurta ranskankerman joukkoon ja mausta suolalla.

Paista vuohenjuusto viipaleita 30 sekuntia per puoli. Lämmitä myös hampurilaissämpylät paistinpannulla.

Kokoa hampurilaiset laittamalla ensin kastiketta pohjan päälle, sitten punajuuriviipaleita ja lopuksi vuohenjuusto. Lisää väliin myös hieman salattia.

Nauti!

1 kommentti
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.