


Punajuuri-siskonmakkarakeitto
40 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 30 min
Tämä helppo borssikeitto saa makunsa etikkapunajuurista, siskonmakkarasta ja tuorekurkusta.
Reseptin ainekset
4 annosta
2 kpl
sipulia
3 kpl
valkosipulin kynsiä
1 rkl
voita
1 tl
timjamia
330 g
etikkapunajuurta (suikaleina 570/330g purkki)
1 l
lihalientä (tai 2 lihaliemikuutio + 1l vettä)
400 g
siskonmakkaraa
1/4 tl
mustapippuria
1 rkl
hunajaa
100 g
kurkkua (10 cm pala)
Kuullota kattilassa hienonnetut sipulit ja timjami.
Kaada joukkoon punajuurisuikaleet liemineen. Lisää lihaliemi ja keitä noin 15 minuttia.
Pursota siskonmakkaroista pieniä pullia keittoon ja anna kiehua vielä 15 minuuttia.
Mausta keitto mustapippurilla ja hunajalla.
Leikkaa tuorekurkusta noin 10 cm pala ja halkaise se. Poista siemenet lusikalla ja viipaloi kurkku ohuiksi siivuiksi. Lisää keittoon ja kiehauta.
Tarjoa keitto smetanan ja hyvän leivän kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat