Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Punajuuri-riistakäristys

30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min
1.2.2012
Reseptin ainekset
4 annosta
1 kpl
sipulia
1 rkl
rypsiöljyä
1 rkl
voita
480 g
riistakäristyslihaa (pakaste)
3 dl
vettä
2 kpl
etikkapunajuurta (suikaloituna + 1 dl etikkalientä)
1 tl
timjamia
1/2 tl
mustapippuria
1/2 tl
suolaa

Punajuuri-riistakäristys – ohje:

  1. Hienonna sipuli.
  2. Kuumenna puolet rasvoista paistinpannussa. Paista yksi käristyspala kerrallaan pakkauksen ohjeen mukaan. Siirrä ruskistuneet lihat pannun laidalle, lisää rasvaa ja ruskista toinen käristyspala samoin. Lisää sipuli ja anna kuullottua.
  3. Lisää vesi, punajuurisuikaleet, punajuurten liemi ja mausteet. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta miedolla lämmöllä kannen alla noin 15 minuuttia.
  4. Tarjoa punajuuri-riistakäristystä perunasoseen kanssa.

Ota talteen myös perinteisen riistakäristyksen resepti!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt