Maku

Punajuuri-riistakäristys

30 min
4.7
0

Punajuuri-riistakäristys

GL
MU
0
4.7
Teksti Emilia Kolari
Kuvat Johanna Myllymäki
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 1 kplsipulia
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 1 rklvoita
  • 480 griistakäristyslihaa (pakaste)
  • 3 dlvettä
  • 2 kpletikkapunajuurta (suikaloituna + 1 dl etikkalientä)
  • 1 tltimjamia
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 1/2 tlsuolaa

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN15 min

Hienonna sipuli.

Kuumenna puolet rasvoista paistinpannussa. Paista yksi käristyspala kerrallaan pakkauksen ohjeen mukaan. Siirrä ruskistuneet lihat pannun laidalle, lisää rasvaa ja ruskista toinen käristyspala samoin. Lisää sipuli ja anna kuullottua.

Lisää vesi, punajuurisuikaleet, punajuurten liemi ja mausteet. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta miedolla lämmöllä kannen alla noin 15 minuuttia.

Tarjoa punajuuri-riistakäristystä perunasoseen kanssa.

MITÄ PIDIT?
4.7
Katso myös nämä