


Punajuuri-riistakäristys
30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min
Reseptin ainekset
4 annosta
1 kpl
sipulia
1 rkl
rypsiöljyä
1 rkl
voita
480 g
riistakäristyslihaa (pakaste)
3 dl
vettä
2 kpl
etikkapunajuurta (suikaloituna + 1 dl etikkalientä)
1 tl
timjamia
1/2 tl
mustapippuria
1/2 tl
suolaa
Punajuuri-riistakäristys – ohje:
- Hienonna sipuli.
- Kuumenna puolet rasvoista paistinpannussa. Paista yksi käristyspala kerrallaan pakkauksen ohjeen mukaan. Siirrä ruskistuneet lihat pannun laidalle, lisää rasvaa ja ruskista toinen käristyspala samoin. Lisää sipuli ja anna kuullottua.
- Lisää vesi, punajuurisuikaleet, punajuurten liemi ja mausteet. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta miedolla lämmöllä kannen alla noin 15 minuuttia.
- Tarjoa punajuuri-riistakäristystä perunasoseen kanssa.
Ota talteen myös perinteisen riistakäristyksen resepti!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat