Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Punajuuri-fetapasta

25 min

Punajuuri paranee paahtamalla ja saa kaverikseen suolaista fetaa. Tämä pasta on syksyn hittiherkku!

1.11.2016
Reseptin ainekset
4 annosta
500 g
punajuurta (tuoretta)
1 rkl
oliiviöljyä
1/2 tl
suolaa
1/3 tl
mustapippuria
400 g
pastaa (tagliatelle)
50 g
pinjansiemeniä (1 pss)
200 g
fetajuustoa (rasvaa 25 %)
3/4 dl
tuoretta timjamia (1/3 rku, hienonnettuna)
Kastike
3 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
balsamiviinietikkaa
1/2 tl
suolaa
1/3 tl
mustapippuria

Punajuuri-fetapasta – ohje:

  1. Kuori ja lohko punajuuret. Levitä ne uunivuokaan tai leivinpaperin päälle pellille. Pirskota päälle oliiviöljyä. Mausta.
  2. Paahda punajuuria 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.
  3. Keitä sillä aikaa pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  4. Paahda pinjansiemenet pannulla kauniin ruskeiksi.
  5. Kuutioi tai murustele fetajuusto paahdettujen punajuurten joukkoon. Mausta timjamilla.
  6. Sekoita kastike pienessä kulhossa ja lisää pastan joukkoon.
  7. Tarjoa pasta punajuurilohkojen ja pinjansiementen kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt