


Pullapusut
1 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 0 min
Maistuisiko supersuloinen ja pinkkihuulinen pullapusu? Pikaiset pullasuukot syntyvät valmiista pullataikinasta ja saavat sisälleen makean marmeladiyllätyksen.
Reseptin ainekset
16 kpl
1000 g
pullataikinaa (pakaste)
Täyte
1 1/4 dl
marmeladia (mansikka)
Pinnalle
2 dl
tomusokeria (mansikka)
2 rkl
vettä
4 rkl
koristerakeita
- Nosta pullataikinalevyt yksittäin sulamaan leivinpaperoidulle uunipellille ja peitä ne leivinliinalla. Anna levyjen kohota puolisen tuntia lämpimässä paikassa.
- Jaa kohonneet taikinalevyt kahteen osaan ja leivo pikkupulliksi. Kohota pullat hyvin ja kauli ne soikioiksi.
- Nosta jokaisen pullasoikion keskelle nokare marmeladia ja taita soikio kaksinkerroin.
- Paina kahvilautasella leivonnaisen reunat kiinni noin 1 cm päästä reunasta, jolloin kaari pullahtaa ”huuliksi”.
- Paista pusupullia 200 asteessa noin 10 minuuttia.
- Valmista kuorrute. Sekoita tomusokerista ja vedestä sileä, hieman juokseva tahna.
- Koristele jäähtyneet pullapusut kastamalla huulet sokerivesikuorrutukseen ja ripottele kostean kuorrutuksen päälle nonparelleja.
- Nosta pullapusut kuivumaan hetkeksi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat