


Portobelloburgerit
20 min
Vegeburgerin pihvi paistetaankin portrobellon hatusta! Majoneesikastike mehevöittää sämpylät herkullisiksi.
Reseptin ainekset
4 annosta
4 kpl
portobelloa
50 g
sulatejuustoa (rasvaa 20-24 %) (4 viipaletta, savustettua, esim. Kippari)
4 kpl
sämpylää
1 kpl
punasipulia
1 kpl
tomaattia (pihvitomaatti)
1/2 kpl
keräsalaattia
Kastike
1 dl
kevytmajoneesia
1/2 rkl
balsamiviinietikkaa
1 tl
tuoretta rosmariinia (hienonnettuna)
1/3 tl
mustapippuria
Valmista portobelloburgerit näin:
Tee ensin kastike sekoittamalla ainekset keskenään.
Grillaa tai paista portobelloja pannulla 3–4 minuuttia/puoli. Nosta juustoviipaleet kuumien sienten päälle.
Lämmitä myös sämpylät. Viipaloi sipuli ja tomaatti.
Täytä portobelloburgerit kastikkeella, salaatilla, tomaatilla ja punasipulilla. Nauti heti.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat