Maku

Portobelloburgerit

20 min
5
0

Portobelloburgerit

Vegeburgerin pihvi paistetaankin portrobellon hatusta! Majoneesikastike mehevöittää sämpylät herkullisiksi.
Teksti Annika Elomaa
Kuvat Petri Mulari
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 4 kplportobelloa
  • 50 gsulatejuustoa (rasvaa 20-24 %) (4 viipaletta, savustettua, esim. Kippari)
  • 4 kplsämpylää
  • 1 kplpunasipulia
  • 1 kpltomaattia (pihvitomaatti)
  • 1/2 kplkeräsalaattia

Kastike

  • 1 dlkevytmajoneesia
  • 1/2 rklbalsamiviinietikkaa
  • 1 tltuoretta rosmariinia (hienonnettuna)
  • 1/3 tlmustapippuria

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Valmista portobelloburgerit näin:

Tee ensin kastike sekoittamalla ainekset keskenään.

Grillaa tai paista portobelloja pannulla 3–4 minuuttia/puoli. Nosta juustoviipaleet kuumien sienten päälle.

Lämmitä myös sämpylät. Viipaloi sipuli ja tomaatti.

Täytä portobelloburgerit kastikkeella, salaatilla, tomaatilla ja punasipulilla. Nauti heti.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä