Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Poro-leipäjuustosalaatti

12 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 12 h 0 min
11.9.2013
Reseptin ainekset
6 annosta
Marinoitu leipäjuusto
70 g
pekaanipähkinöitä
300 g
leipäjuustoa
3 rkl
tuoretta timjamia
1/2 dl
hunajaa
1/2 dl
balsamiviinietikkaa (vaaleaa)
2 tl
roseepippuria
1 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria (rouhittuna)
3 dl
rypsiöljyä
Lisäksi
300 g
salaattisekoitusta
100 g
kylmäsavustettua poroa (viipaleina)
1 dl
kuivattuja puolukoita

Poro-leipäjuustosalaatti – ohje:

  1. Valmista marinoitu leipäjuusto tarjoilua edeltävänä päivänä.
  2. Paahda pähkinät paistinpannulla. Paloittele leipäjuusto suupaloiksi.
  3. Mittaa kaikki marinoidun leipäjuuston aineet tiiviskantiseen tölkkiin kerroksittain. Sulje kansi ja kääntele tölkkiä, jotta ainekset sekoittuvat hyvin.
  4. Anna leipäjuuston marinoitua seuraavaan päivään, kääntele tölkkiä muutamaan kertaan marinoitumisen aikana.
  5. Revi laakeaan tarjoiluastiaan erilaisia salaatteja. Lusikoi päälle leipäjuustopalat ja pähkinät.
  6. Revi joukkoon poroviipaleita ja ripottele kruunuksi kuivattuja puolukoita.
  7. Kaada lopuksi juuston marinadilientä salaattikastikkeeksi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt