


Poro-leipäjuustosalaatti
12 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 12 h 0 min
Reseptin ainekset
6 annosta
Marinoitu leipäjuusto
70 g
pekaanipähkinöitä
300 g
leipäjuustoa
3 rkl
tuoretta timjamia
1/2 dl
hunajaa
1/2 dl
balsamiviinietikkaa (vaaleaa)
2 tl
roseepippuria
1 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria (rouhittuna)
3 dl
rypsiöljyä
Lisäksi
300 g
salaattisekoitusta
100 g
kylmäsavustettua poroa (viipaleina)
1 dl
kuivattuja puolukoita
Poro-leipäjuustosalaatti – ohje:
- Valmista marinoitu leipäjuusto tarjoilua edeltävänä päivänä.
- Paahda pähkinät paistinpannulla. Paloittele leipäjuusto suupaloiksi.
- Mittaa kaikki marinoidun leipäjuuston aineet tiiviskantiseen tölkkiin kerroksittain. Sulje kansi ja kääntele tölkkiä, jotta ainekset sekoittuvat hyvin.
- Anna leipäjuuston marinoitua seuraavaan päivään, kääntele tölkkiä muutamaan kertaan marinoitumisen aikana.
- Revi laakeaan tarjoiluastiaan erilaisia salaatteja. Lusikoi päälle leipäjuustopalat ja pähkinät.
- Revi joukkoon poroviipaleita ja ripottele kruunuksi kuivattuja puolukoita.
- Kaada lopuksi juuston marinadilientä salaattikastikkeeksi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat