Maku

Meksikolaista kesäisellä twistillä! Ota testiin porkkanatacot, joiden kasvistäyte saa seurakseen naattikastikkeen

45 min
{
Aktiivinen
45 min
Passiivinen
Porkkanatacot täytetään sopivan kirpakalla sumakilla ja punaviinietikalla maustetuilla porkkanatikuilla. Muffinipellin avulla saat ylijääneistä tortillalätyistä pikaiset tacokuoret, mutta voit myös käyttää kaupan valmiita versioita.
VE
0
0


Ainekset (6 annosta)

  • 2 nippuakesäporkkanoita
  • 3 rkloliiviöljyä
  • 1 rklpunaviinietikkaa
  • 1 rklsumakkia
  • ½ tlsuolaa

Naattichimichurri

  • 1porkkananipun naatit
  • 1valkosipulinkynsi
  • 1 tuore chili
  • 1 dloliiviöljyä
  • ½ dlpunaviinietikka
  • ¼ tlsuolaa

Lisäksi

  • 1 pkt (181 g)pieniä maissitortilloja
  • 10retiisiä
  • 1iso avokado
Tulosta

Porkkanatacot valmistetaan näin:

  1. Viritä tortillat väärinpäin käännetyn muffinipellin väleihin. Paista 200-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia ja anna jäähtyä.
  2. Surauta naattikastikkeen ainekset sekaisin tehosekoittimessa tai monitoimikoneen leikkuuterällä.
  3. Kuori porkkanat ja halkaise ne. Leikkaa paksummat porkkanat vielä pitkittäin puoliksi. Kumoa porkkanatikut leivinpaperoidulle uunipellille ja valuta päälle öljyä, etikkaa, sumakkia ja suolaa. Paahda 200-asteisessa uunissa noin vartin ajan.
  4. Viipalo retiisit ja avokado.
  5. Täytä tortillakuoret tacojen tapaan kasviksilla ja naattikastikkeella. Nauti heti.

Vinkki!

Jos et halua käyttää naatteja, korianteri ja lehtipersilja toimivat vihreässä kastikkeessa mainiosti.

MITÄ PIDIT?
0
Kommentoi »