


Meksikolaista kesäisellä twistillä! Ota testiin porkkanatacot, joiden kasvistäyte saa seurakseen naattikastikkeen
45 min
Porkkanatacot täytetään sopivan kirpakalla sumakilla ja punaviinietikalla maustetuilla porkkanatikuilla. Muffinipellin avulla saat ylijääneistä tortillalätyistä pikaiset tacokuoret, mutta voit myös käyttää kaupan valmiita versioita.
Reseptin ainekset
6 annosta
2 nippua
kesäporkkanoita
3 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
punaviinietikkaa
1 rkl
sumakkia
½ tl
suolaa
Naattichimichurri
1
porkkananipun naatit
1
valkosipulinkynsi
1
tuore chili
1 dl
oliiviöljyä
½ dl
punaviinietikka
¼ tl
suolaa
Lisäksi
1 pkt (181 g)
pieniä maissitortilloja
10
retiisiä
1
iso avokado
Porkkanatacot valmistetaan näin:
- Viritä tortillat väärinpäin käännetyn muffinipellin väleihin. Paista 200-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia ja anna jäähtyä.
- Surauta naattikastikkeen ainekset sekaisin tehosekoittimessa tai monitoimikoneen leikkuuterällä.
- Kuori porkkanat ja halkaise ne. Leikkaa paksummat porkkanat vielä pitkittäin puoliksi. Kumoa porkkanatikut leivinpaperoidulle uunipellille ja valuta päälle öljyä, etikkaa, sumakkia ja suolaa. Paahda 200-asteisessa uunissa noin vartin ajan.
- Viipalo retiisit ja avokado.
- Täytä tortillakuoret tacojen tapaan kasviksilla ja naattikastikkeella. Nauti heti.
Vinkki!
Jos et halua käyttää naatteja, korianteri ja lehtipersilja toimivat vihreässä kastikkeessa mainiosti.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat