Maku

Vie porkkanaraaste uudelle tasolle – salaattipöydän kestosuosikki ei ole koskaan maistunut näin hyvältä!

45 min
{
Aktiivinen
45 min
Passiivinen
Porkkanaraasteessa maistuu nyt kaneli, lime ja korianteri! Unohda mielikuvat kuivakasta raastepöydästä ja valmista mehevä porkkanaraaste lisukkeeksi tai tuoreen leivän kanssa tarjottavaksi.
GL
VE
4.5
0


Ainekset (6 annosta)

  • 1 kgporkkanoita
  • 1 nippukevätsipulia
  • 1 rkuvahvaa korianteria
  • 3 rkllimettimehua
  • 2 rkloliiviöljyä
  • 2-3 tlharissaa tai muuta chilitahnaa
  • 2 tljuustokuminaa
  • 1 tlkanelia
  • 1 tlpaprikaa
  • 1 tlsokeria
  • ½ tlsuolaa
Tulosta

Porkkanaraaste valmistetaan näin:

  1. Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi.
  2. Silppua kevätsipulit ja yrtit ja sekoita raasteen sekaan.
  3. Sekoita loput ainekset keskenään ja kääntele raasteen sekaan.
  4. Anna porkkanaraasteen maustua jääkaapissa puoli tuntia ennen tarjoilua.
MITÄ PIDIT?
4.5
Kommentoi »