


Vie porkkanaraaste uudelle tasolle – salaattipöydän kestosuosikki ei ole koskaan maistunut näin hyvältä!
45 min
Porkkanaraasteessa maistuu nyt kaneli, lime ja korianteri! Unohda mielikuvat kuivakasta raastepöydästä ja valmista mehevä porkkanaraaste lisukkeeksi tai tuoreen leivän kanssa tarjottavaksi.
Reseptin ainekset
6 annosta
1 kg
porkkanoita
1 nippu
kevätsipulia
1 rku
vahvaa korianteria
3 rkl
limettimehua
2 rkl
oliiviöljyä
2-3 tl
harissaa tai muuta chilitahnaa
2 tl
juustokuminaa
1 tl
kanelia
1 tl
paprikaa
1 tl
sokeria
½ tl
suolaa
Porkkanaraaste valmistetaan näin:
- Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi.
- Silppua kevätsipulit ja yrtit ja sekoita raasteen sekaan.
- Sekoita loput ainekset keskenään ja kääntele raasteen sekaan.
- Anna porkkanaraasteen maustua jääkaapissa puoli tuntia ennen tarjoilua.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat